VLAJINA ČUDOTVORKA - TETKA SILVANA

Opis i karakteristike

RADI BAJALICAMA, VIDI ŠTA VAS ČEKA SUTRA, OTKRIVA CRNU MAGIJU,
UROKE, NAGAZE I UKLANJA ISTE. ZNA EZOTERIJSKI “KLJUČ”ZA LJUBAV, DA PRONAĐETE PRAVOG-U, BAJALICE ZA VIŠE PARA, IMPOTENCIJU, RADI POUZDANE ZAŠTITE!!! POZNATI SU JOJ RITUALI ZA NEROTKINJEI “ZAVEZANE” MUŠKARCE.

Ona je poznato ime u svetu ezoterije, jer već godinama pomaže ljudima da privuku sreću u svoj život. Ona kaže: “Magija je svuda oko nas, samo je mnogi ne prepoznaju. Sposobnost da vidim prošlost, tajne sadašnjosti i budućnost u nečijem životu, na-sledila sam od svog dede koji je bio poznat po ezoterijskim sposobnostima”. Tetka Silvana kaže: “Već po glasu, jasno mi je sa kojim se problemima neka osoba bori.”

Pera, LUCERN: Nalazio sam se u vrtlogu crne magije. Sve mi je išlo loše, kako posao, tako i ljubav. Imao sam česte promene raspoloženja, lošu komunikaciju sa okolinom i bio je to začaran krug, bez izlaza. Odlazio sam kod nekih vračara, ali mi niko nije pomogao dok nisam sreo Silvanu. Već pri prvom kontaktu i po onome što je ispričala o mom životu, znao sam da je prava. Nakon određenih seansi postao sam drugi čovek, smiren sam imam dobru komunikaciju sa okolinom ¡poslovi mi fino idu. Najvažnije mije da ponovo imam dobre relacije sa mojom devojkom Radom koju sam zavoleo nakon što me ostavila bivša. Rada izgleda baš onako kako je opisala Silvana.

Željko, GRAC : Dvanaest godina sam stalno u gubitku, finansijskom, emotivnom i porodičnom. Za tih 12 godina brak mi se raspao, a svi uključujući i decu, su mi okrenuli leđa. Najviše me bolelo sto nisam imao sa njima kontakte. Jednog dana sam u novinama video tekst o Silvani, koji me je privukao. Probao sam još jednom i isplatilo se. Ova ezoteristkinja mije pomogla da nađem životnu sreću i novu ženu.
INFO TELEFON/VIBER: +381 65/65749 45 i +381 62/154 11 45


  • Broj prikaza: 125
  • Objavljen:
  • Ističe: 28.12.2017. 22:23
  • Šifra oglasa: 1713753