Audio snimak OSTVARITE IDEALNU EMOTIVNU VEZU - Stereo mix

Opis i karakteristike

Audio snimci sa afirmacijama (podsvesni) su NAJBOLJI i NAJBRŽI način da unapredite svoj um i telo, kao i da napravite pozitivne promene u svom životu.

Ovaj moćni podsvesni snimak će vam omogućiti da pojačajte svoju harizmu i samopouzdanje da biste oslobodili svoje prirodne mehanizme za privlačnost i privukli idealnog partnera tako što će Vam pomoći da u svoju podsvest upišete programe koji će emitovati prave signale.

Slušanjem oko sat vremena dnevno, podsvesnog snimka `Ostvarite idealnu emotivnu vezu` ćete moći:
- da sebi privučete prave osobe
- da proneđete idealnog partnera
- da održite savršenu vezu dugo vremena.

Podsvest.com je jedan od retkih sajtova u Srbiji koji se bavi prodajom audio snimaka sa pozitivnim afirmacijama za unapređenje raznih oblasti života, ali sigurno jedini sa autentičnim i originalnim proizvodima. Afirmacije su montirane na snimcima na takav način da najbrže ulaze u podsvest slušalaca i time menjaju podsvesne programe, stavove i navike, ponašanje. One se na nekim snimcima čuju, a na nekim su skrivene. U skladu sa tim postoje 4 različite vrste snimaka: Stereo mix, Standardni, Nečujni i Podsvesni.

Treba samo da se opustite i slušate divne zvuke prirode, dok u pozadini, uz primenu nekoliko modernih tehnologija, poruke koje se šalju ispod nivoa svesti menjaju vaša loša uverenja i navike.

Ovi podsvesni snimci su veoma zastupljeni u svetu, a sada imamo prvi put ovakve snimke na našem jeziku.

Na sajtu možete preuzeti besplatne snimke i uveriti se o čemu se radi.
Takođe možete pogledati sledeći video zapis: youtu.be/6_LkRUsgUqc


  • Broj prikaza: 1400
  • Objavljen:
  • Ističe: 02.12.2018. 11:24
  • Šifra oglasa: 1097019