Agencija ELLA upoznavanje i bracne ponude Paris

Nema slike

Opis i karakteristike

Agencija Ella uskoro pocinje sa radom u oblasti međunarodnih upoznavanja na internetu. Mi povezujemo ljude i pomažemo im da stvore jaku i srećnu porodicu. Devojaka iz Srbije,Hrvatske,Bosne,Crne Gore stupaju u kontakt sa muškarcima iz Francuske uz pomoć naše Agencije.Jedna od clanica možete postati i vi.
Mi imamo jedinstven sistem podrške klijentima i obraćamo veliku pažnju na saradnju sa našim devojkama sa Balkana.
Ideja o zasnivanju Agencije za bračno posredovanje,nastala je nakon ličnog i pozitivnog iskustva same vlasnice Agencije .
Agencija Ella stoji Vam na raspolaganju i u prvi plan ističe život u dvoje, ozbiljnu vezu i brak kao jedinstvo žene i muškarca, odnosno dve polovine koje se savršeno uklapaju.
Sarađujemo sa Inostranim Klijentima i nastojimo da uspostavimo most saradnje i razmene, u cilju negovanja tradicionalnih vrednosti, konkretnih poznanstva i sklapanja prijateljstva i novih ljubavi.
Od Vas se samo očekuje da budete slobodni,da niste u braku,iskreni i da imate REALNA očekivanja.
Nasi klijenti su spremni da dodju do Vas da vas uoznaju. Zato je veoma Vazno znati da dolaze u obzir samo osobe koje su spremne za ozbiljnu vezu i moguc odlazak u Francusku.
Prijava je u toku.
Ako ste zainteresovani mozete nam se javiti putem mail-a ,a u narednih 48h vam saljemo upitnik koji trebate popuniti i poslati nam.
Napominjemo da je za devojke koje se prijave sve potpuno besplatno .
Pri odluci da se prijavite i postanete deo nase Agencije Vas profil ce se naci na nasem sajtu .Nasi klijenti odlucuju koju ce devojku kontaktirati.Zato je veoma vazno da nam dostavite kvalitetne fotografije.
Svim našim članovima i potencijalnim članovima diskrecija je zagarantovana.
Agencija Ella
[email protected]


  • Broj prikaza: 2027
  • Objavljen:
  • Ističe: 30.08.2018. 21:01
  • Šifra oglasa: 919019