Tražimo ozbiljne saradnike za plasman zlatnih poluga u malim apoenima

Opis i karakteristike

Informisanje potencijalnih investitora o prednostima i najpovoljnijim uslovima za nabavku investicionog zlata u malim polugama od 1, 2,5 i 5 grama.

Saradnja i nabavka se vrše preko renomirane nemačke kompanije specijalizovane za proizvodnju i prodaju investicionog zlata u malim apoenima, sa izuzetno atraktivnim asortimanom ponude za razne prilike, kako za pojedince, tako i za potrebe promocije firmi, klubova, manifestacija...

Sa zainteresovanima obavljamo kratak informativni razgovor (oko pola sata), a onima koji prepoznaju vrednost proizvoda omogućavamo besplatnu saradničku registraciju i takođe besplatnu edukaciju, kao i poteban materijal za samostalni rad.

Osim shvatanja prednosti zlata kao najsigurnije valute za očuvanje zarađene vrednosti, a posebno investicionog zlata u malim apoenima za čiju dostupnost preko 90% ljudi u Srbiji ne zna, potrebno je da imate komunikativne sposobnosti i što širi krug poznanika, koje bi u ličnom kontaktu upoznali sa time.

Zaradu ostvarujete kroz procente od svih realizovanih kupovina, bilo da su ostvarene uz vaše posredstvo, ili uz posredstvo ostalih u timu, a na osnovu detaljno razrađenog i jedinstvenog stimulativnog sistema kompanije.


  • Broj prikaza: 514
  • Objavljen:
  • Ističe: 12.09.2015. 15:02
  • Šifra oglasa: 40709