Unikatan jednoiposoban stan -Grbavica Novi Sad

Opis i karakteristike

Prodajemo jednoiposoban stan od 33 m2 na Grbavici u Novom Sadu.

* Stan se nalazi se na novosadskoj Grbavici - sve je blizu i gradskim saobraćajem dobro povezano sa drugim delovima grada. Sa iste strane ulice Alekse Šantića nalazi se i državni i privatni vrtić, a osnovna škola je odmah iza ćoška. Još jedan ugao dalje nalazi se Limanska pijaca.
* Ima dnevnu sobu, malu sobu, kuhinju, kupatilo i veliku, ugodnu terasu sa divnim i ekskluzivnim pogledom na novosadsko nebo (stan gleda na severoistok, te su divni izlasci sunca, a direktno sunce viri u stan samo u jutarnjim časovima). Nama je prijao, jer su nam oči mogle lutati po prostranstvu neba, a ne po komšijskom tanjiru. I ima nadstrešnicu, rađenu po meri.
* Iako se stan nalazi na šestom i poslednjem spratu zgrade (postoji lift), iznad se nalazi drugi sprat dupleksa od komšije pored, te nije ispod krova. Lift postoji i radi, krov je pretresen pre par meseci, tako da je sve na svom mestu i u funkciji. Komšije koje žive na spratu nisu podstanari, već su ujedno i vlasnici stanova.
* Stan je opremljen centralnim grejanjem, telefonskom linijom, internetom, kablovskom televizijom, parketom, pločicama i drvenarijom. Nameštaj je rađen po meri -kompletna kuhinja i veliki plakar u maloj sobi. U cenu je uračunato i da oprema ostane; međutim, dogovor je moguć i skladno tome se prilagođava i cena.
* Proces legalizacije zgrade je u toku: plaćeni su troškovi izrade projekta izvedenog stanja, kao i pripadajući troškovi i naknade, te je podnet zahtev katastru za uknjiženje.


  • Broj prikaza: 204
  • Objavljen:
  • Ističe: 30.10.2015. 14:30
  • Šifra oglasa: 185873