Stan Na Dan Beograd

Opis i karakteristike

Apartmani u Beogradu

Ukoliko tražite kvalitetne apartmane u Beogradu, na pravom ste mestu. Naš hostel vam pruža mogućnost da iznajmite najkvalitetnije, najmodernije i najpovoljnije apartmane u Beogradu. Naši apartmani se ne nalaze samo u užem centru Beograda, već pored dva apartmana u centru Beograda možemo da vam pružimo i apartman na Novom Beogradu, a od nedavno i vilu na Dedinju.

Svi naši apartmani u Beogradu su veoma moderno opremljeni, svi imaju flat screen televizore, svaki apartman ima pristup internetu putem wifi mreže, imate dostupnu kablovsku televiziju, klima uređaj, osnovni inventar, sve što vam treba da bi vaš smeštaj u Beogradu bio potpun i kako bi vi mogli da se opustite.

Naši apartmani su fantastično mesto za odmor, za romantiku, za provod, za sve što možete da zamislite u predivnoj prestonici Srbije. Za kvalitet naših stanova garantuju verni i zadovoljni gosti sa kojima smo imali prilike da se družimo i koji za naše apartmane imaju samo najlepše za reči. Zato ne oklevajte, samo jedan poziv vas deli da jedan od naših apartmana u Beogradu postane vaš stan na dan.


  • Broj prikaza: 296
  • Objavljen:
  • Ističe: 20.12.2015. 05:51
  • Šifra oglasa: 231201