Prodajem sredjen stan u Zrenjaninu-Mala Amerika-pogodan za sve namene

Opis i karakteristike

Prodaje se sredjen ulicni stan od 40m2 u Zrenjaninu, naselje Mala Amerika na izuzetno dobroj lokaciji.
Stan je sredjen, nije potrebno uopste mnogo ulaganja, a poseduje i isto toliko tavanskog prostora koji je ogradjen, tj. definisan i moze se pretvoriti vrlo lako u stambeni prostor. Iz hodnika se ide na tavan i ulaz za tavan je vec otvoren, estetski lep, tako da se tavan vec koristi.
Stan je u kompletu prosle godine izolovan od vlage, svi moguci zidovi, spoljnji i unutrasnji su izolovani, a podna obloga su nove plocice visoke klase u celom stanu. Krov je sredjen! I grede i crep!
Trofazna je struja, odlicno uradjena, svi potrosaci su na odvojenim fazama, sa fid sklopkom! Stan ima svoj vodomer! Ima kablovsku, internet, tj. SBB, novu klimu.
Grejanje na klimu npr i na minus 10 i to bez problema, sa vrlo malo potrosnje struje. U stanu je pretoplo i grejanje nije nikakva stavka! Verujte mi da sam bosa celu zimu! Klima je zasticena.
Vrlo je toplo u stanu zimi, leti hladno. Odlicno je izolovan. Postoji i mogucnost grejanja na cvrsto gorivo, ali je potrebno zavrsiti dimnjak u tavanskom delu. Mislim da ne bi se moglo od toplote biti u stanu ako bi se na taj nacin grejali! Verujte!
Potrebno je i ako neko zeli, iako je nova stolarija, mozda promeniti u pvc, i potrebno je zavrsiti fasadu. Stolarija je vec stvar ukusa, a fasada bi trebala da se zavrsi. Ostao je donji deo nezavrsen kad je izolacija radjena. Namenski je ostavljeno!
Uz dogovor i u zavisnosti od cene, mogli bi se dogovoriti da to bude moj posao.
Ispred stana je sve izbetonirano, odlicno uradjeno. Vrlo lako odrzavati.

Stan ima dve manje sobe, kuhinju sa malim delom za trpezariju, hodnik veci i u tom delu se moze otvoriti ulaz sa ulice, vece kupatilo.Na odlicnoj je lokaciji stan. Pogodan za stanovanje, izdavanje, otvaranje poslovnog prostora jer je to fakticki siri centar i u delu Male Amerike gde su lokali, ili cak i za neke vece investicije. Ili cekanje investitora sa vecim potrebama.
Stan je vrlo profitabilan!

Uknjizen, papiri ci


  • Broj prikaza: 445
  • Objavljen:
  • Ističe: 18.09.2016. 18:25
  • Šifra oglasa: 704505