Prelep dupleks na Dorcolu

Opis i karakteristike

Prelep dupleks na Dorcolu, nadogradnja predratne stambene zgrade, ima mermerni ulaz, video-nadzor, lift, skupstinu stanara.
Nalazi se na 5. spratu, uz jos 4 stana, sa zasebnim, prelepim zajednickim hodnikom, bela PVC vrata i lepe plocice ispred. Stan je ukupne povrsine od oko 98m2, ali je u toku gradnje pregradjen i stavljena su dvoja vrata, tako da funkcionise kao dve zasebne jedinice a tretira se kao "stan sa dva ulaza. "
Manji stan ( 37m2) je okrenut ka Dusanovoj ulici, u kojoj se nalazi mnostvo autobuskih i tramvajskih stanica, prodavnica, apoteka, tu je Bajlonijeva pijaca, crkva Aleksandra Nevskog, 1. beogradska gimnazija, dorcolaska marina, sportski centar Gale Muskatirovic, biciklisticka staza, ulica Strahinjica Bana, blizu je Knez-Mihajlova, a i mnostvo skola i fakulteta.
Veci stan (60m2) je u potkrovlju, ali je u pitanju "francuski krov, " tako da su kosine vrlo blage a visina plafona je preko 2,5 metra u centralnom delu stana. Krovni prozori gledaju ka Pancevackom mostu, dok je terasa od 6m2 okrenuta ka dvorisnoj strani. Uradjena je u spanskom zidu i drvetu, sa lepom nadstresicom.
Oba stana imaju blind-vrata, PVC stolariju, ugradne kuhinje radjene po nacrtu, ugradne plakare u drvetu, takodje radjene po nacrtima i po meri. Stepeniste je iskorisceno za plakare, jednom recju, sve je vrlo lepo i funkcionalno.
Pregradni zidovi su, da bi sve bilo od lakih materijala, radjeni kao klizeca vrata, u kombinaciji drveta i stakla. Grejanje je na mermo ploce i TA peci, izuzetno je toplo, a placanje infostana je jeftino jer nije u pitanju parno grejanje. Oba stana imaju klima-uredjaje.
U kupatilima bele, mat plocice, lepe bordure, nezni gipsani detalji, akrilne kade, jedna sedeca, druga za tusiranje. Mislilo se o svakom detalju jer smo sve opremali za sebe.
Proces dobijanja papirologije bio je korektan, svi papiri su cisti. U toku je procedura za uknjizbu, pitanje je dana kada ce se okoncati. Oglas dajemo malo pre toga, da se ne gubi na vremenu. Moguca zamena, razne kombnacije,


  • Broj prikaza: 150
  • Objavljen:
  • Ističe: 22.05.2016. 20:58
  • Šifra oglasa: 744597