LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

Iznajmljujem apartmane

Opis i karakteristike

Hotel “ILE DE FRANCE” je porodičan hotel gde klasični elementi dizajna enterijera i eksterijera odražavaju bezvremenski barokni stil, a koji su vrlo fino uklopljeni u savremne trendove i zajedno pružaju neuporedivu udobnost, eleganciju i praktičnost.
Hotel "ILE DE FRANCE" svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga. Locirani u mirnom delu grada, hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od svih bitnih znamenitosti Novog Sada. Na nekoliko minuta od nas nalaze se najvredniji biseri novosadske arhitekture i kulturno-istorijske baštine poput Gradske kuće, zgrade Matice Srpske, spomenik Svetozaru Miletiću (rad Ivana Meštrovića), Katolička katedrala, Srpsko narodno pozorište, čuvene ulice - Zmaj Jovina i Dunavska i nezaobilazni Dunavski park, a tu je i nezaobilazna Petrovaradinska tvrđava.
Hotel "ILE DE FRANCE" karakterišu smeštajne jedinice – sobe koje su opremljene unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Od vrhunske udobnosti i kvaliteta ležaja koji će vam pružiti zadovoljstvo savršene relaksacije i odmora do praktičnih pratećih sadržaja. na raspolaganju su Vam parking prostor, besplatan internet, klima uređaj, čajna kuhinja i mini frižider u sobi.
Terasa hotela tokom letnjih dana ostavlja nezaboravni utisak za sve ljubitelje elaganih nota, a naše ljubazno osoblje potrudiće se da uslugom i prijateljskim odnosom stvore utisak kao da ste kod svoje kuće.
Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajuci svet“. Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkc


  • Broj prikaza: 313
  • Objavljen:
  • Ističe: 19.12.2015. 08:32
  • Šifra oglasa: 70701