LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

Izdavanje Apartmana na samoj obali mora Tivat

Opis i karakteristike


Aparman Bobić smešten je u kamenoj kući na samoj obali Donje Lastve.( Ostina Tivat )
Zbog izuzetno visokih plafona bilo je moguće izdvojiti zasebnu jedinicu za spavanje na drvenoj galeriji i, na taj način, omogućiti da se u jednom transparentnom prostoru vizuelno ali i fizički definiše spavaći prostor a da se pri tome ne izgubi na prostranosti i prozračnosti. Na galeriji se nalaze 3 kreveta.
U donjem delu apartmana sjedinjena je kuhinja sa dnevnim prostorom. S obzirom da narod iz naših krajeva voli da se okuplja za stolom drveni sto je dovoljno veliki da za njim komotno može da sedi i uživa cela porodica. Takođe, u tom prostoru se nalazi pletena garnitura za sedenje kao i identičan krevet za spavanje kao oni sa galerije.
Kuhinja je potpuno opremljena. Šporet, frižider, sudopera i velika radna ploča za pripremu đakonija.
Apartman poseduje i kupatilo sa tuš kabinom i izmeštenom mašinom za pranje veša kao i klima uređaj.Sve u cilju smanjenja klasičnih domaćinskih poslova kojim smo svakodnevno, u svojim gradovima, zaokupljeni.Poseduje WiFi Internet u aprtamnu . O datumu na upit preko sajta


  • Broj prikaza: 580
  • Objavljen:
  • Ističe: 10.12.2015. 18:11
  • Šifra oglasa: 34111