Ekskluzivan duplex sa stvarima i garazom u Novom Sadu

Opis i karakteristike

Ekskluzivan dupleks sa stvarima i garažom specijalna je poduda Real House – prodaja stanova Novi Sad.

Izuzetan stan namenjen je kupcima koji traže veliku kvadraturu, odličnu lokaciju, kvalitet stana i zgrade.

Ekskluzivan dupleks stan se nalazi u u ulici Kraljevića Marka na 5 minuta od centra Novog Sada u zaista kvalitetnoj stambenoj zgradi na četvrtom spratu sa liftom. Zgrada je izuzetno održavana sa širokim uređenim i čistim hodnicima i suterenom u kome se nalaze garaže.

Stan je po strukturi petosoban dupleks, ukupne površine 160 m2 sastoji se od dve etaže, u donjoj etaži se nalaze veliki dnevni boravak, trpezarija sa kuhinjom, jedna spavaća soba, hodnik, kupatilo i terasa. Ono što daje posebnu vrdnost je prostran dnevnik boravak – open plan i odlično osmišljen koncept donjeg dela stana. Na gornjoj etaži se nalaze tri sobe, kupatilo i terasa sa pokretnim krovom kao i dodatna prostorija ostava u tavanskom delu stana.

Jednom rečju ovo je jedan kompletan stan bez ulaganja, prodaje se kompletno opremljen sa svim stvarima i kvalitetnim nameštajem. Dnevna i spavaća soba od punog drveta, specijalno dizajniran nameštaj, spušteni plafoni i rasveta, video nadzor samo su neke dodatne stvari koje ovaj stan čine kompletnim.

U suterenu zgrade se nalazi garaža od 15m2 koja je uračunata u ukupnu cenu stana, a postoji mogućnost kupovine još jedne garaže.

Ako ste rešili da kupite dobar stan u Novom Sadu u koji samo treba da unesete svoje lične stvari ovo je ponuda koju ne treba propustiti.

Stan je uknjižen na 160m2.

Za sve detalje u vezi prodaje ovog iziuzetnog petosobnog stana u Novom Sadu kontaktirajte

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 795
  • Objavljen:
  • Ističe: 03.12.2017. 23:36
  • Šifra oglasa: 798245