LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

Apartman '''SUNCE'' kod SC Usce i hotela Hyatt - blok 21

Opis i karakteristike

Perfektna lokacija apartmana ''SUNCE'', jer ga samo most deli od centra grada. Nalazi se na Novom Beogradu preko puta hotela Hyatt, Crowne plaza i izdvaja se od drugih slicnih apartmana. Citav kvart spada u najmodernije delove Novog Beograda, o cemu svedoci blizina prestiznih hotela. Do Sava centra, Kombank Arene, TC Usce stizete setnjom za svega par minuta, a do centra grada, autobuske i zeleznicke stanice, TC Delta City, nocnog provoda na splavovima za samo 3-5 minuta voznje (1-2 stanice gradskog prevoza koje su odmah tu i odlicna su veza sa svim delovima grada.

U neposrednoj blizini je most na Adi odlicna veza za Beogradski sajam, za poslovne ljude i auto put ( E-75 ) za one koji su u tranzitu.


Ukoliko dolazite automobilom ispred zgrade postoji veliki javni parking. U bloku zgrada u kome se nalazi, postoji posta, dosta poznatih banaka, super market ''Maxi'' koji radi 0-24h, mini pijaca, McDonalds, pekare, restorani sa nacionalnom kuhinjom, fast fudovi, kafici a jedan od njih je i kafic ''Novak'' svetskog tenisera Novaka Djokovica. U samoj zgradi postoji frizerski salon, salon lepote, apoteka.

Apartman ''SUNCE'' se nalazi u zgradi na 11-om spratu sa liftom. Ima 36m2 + terasu preko50m2. Bez obzira na svoju velicinu vrlo je funkcionalan i svetao. Apartman je kompletno namesten i opremljen. Ima CG, KTV, KLIMU, INTERNET. Ima jedan veliki lezaj precnika 2,5m i jednu fotelju na rasklapanje odnosno pomocni lezaj. Kapacitet apartmana max za 3 osobe. Sa balkona proteze se fascinantan pogleda na ceo grad.

Ukoliko trazite romantican smestaj za dvoje apartman ''SUNCE'' je pun pogodak. Topla preporuka.
Kontakt: 063 87 10 532


  • Broj prikaza: 643
  • Objavljen:
  • Ističe: 05.03.2018. 22:08
  • Šifra oglasa: 138713