Zippo Star-II 07A

Opis i karakteristike

Proizvođač: Zippo

Zippo-World War Victory Celebration upaljac, koriscen, ali ocuvan.
Na slikama je prikazano sve.
Zadnja slika je mozda malo mutnija, pa evo konkretan natpis, koji se nalazi na samom dnu upaljaca:
STAR-II 07A,
since 1988

Svi zainteresovani mogu da se jave porukom, kako bi otklonili nejasnoce pre kupovine, da ne bi dosli u nelagodnu situaciju,jer nakon kupovine ne uvazavam reklamaciju niti vrsim povracaj novca i predmeta.

Molim cenjene kupce da to imaju u vidu, i pitaju ako su u dilemi. U koliko nisu sigurni i posle mojih objasnjenja, bolje je da ne kupuju.
Trudicu se maksimalno da sve pojasnim pre kupovine.
Nakon post net uplate, svoje predmete saljem Post express-om.
MOLIM NEOZBILJNE I SVE KOJI SE NE SLAZU SA USLOVIMA MOJE PRODAJE DA NE KUPUJU. Predmete prodajem kao privatno lice, koji ne podlezu nikakvoj garanciji.
Ne vrsim povracaj novca za predmete koji nisu zadovoljili kupca i ocekivano stanje (novo) kao ni povracaj predmeta meni.
Trudim se da objasnim stanje predmeta detaljno a za sve nejasnoce pitajte pre davanja ponude.
Nepotrebno i namerno odugovlacenje sa javljanjem, placanjem i prijemom predmeta molim buduce kupce i saradnike da izbegavaju,jer ako neuspostavimo kontakt u roku od 10 dana dajem negativnu ocenu i predmet ponovo stavljam na prodaju.
Ne odgovaram za stete nanete u transportu,ali cu se maksimalno truditi da upakujem svoje predmete.
SALJEM ISKLJUCIVO POSTEXPRES-OM,ALI NAKON UPLATE POSTNETOM - PROVIZIJU PRILIKOM POSTNET UPLATE,KAO I TROSKOVE TRANSPORTA PLACA KUPAC!!!NE ODSTUPAM OD NAVEDENIH PRAVILA,PA VAS MOLIM DA TO IMATE U VIDU PRE KUPOVINE.U KOLIKO KUPAC KUPI MOJ PREDMET I NAKON TOGA ODUSTANE,JER MU NE ODGOVARAJU MOJI USLOVI PRODAJE,DAJEM NEGATIVNU OCENU I PREDMET PONOVO VRACAM NA PRODAJU!!!KONTAKTIRAM SAMO PREKO PORUKA,A NA POZIVE I SMS PORUKE NE ODGOVARAM.NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO.NE RAZNOSIM PO KUĆNIM ADRESAMA I NE SPAJAM SVOJE POSILJKE SA DRUGIM.SALJEM ISKLJUCIVO SAMO MOJE PREDMETE!!!!


  • Broj prikaza: 1674
  • Objavljen:
  • Ističe: 12.09.2015. 15:54
  • Šifra oglasa: 41625