SYNCHROVITALS VII – SREDSTVO ZA ZAŠTITU ČULA VIDA

Opis i karakteristike

SYNCHROVITALS VII – SREDSTVO ZA ZAŠTITU ČULA VIDA

‘’ŽIVA ĆELIJA VII’’ sastoji se od dva kompleksa koji se uzajamno dopunjuju i čine ga kompleks za JUTARNJU i SYNCHROVITALS VII - SREDSTVO ZA ZAŠTITU ČULA VIDAkompleks za VEČERNJU upotrebu. Oni odgovaraju prirodnoj strukturi bioritma čula vida za koju je karakteristično smenjivanje posmatranje u toku dana (ili posmatranje u bojama) i posmatranje u toku noći (posmatranje u sumrak).

Jutarnji kompleks ANTOFTAN sadrži u sebi čudesne prirodne pigmente- ANTOCIJANE. Ovi sastojci boboljšavaju krvotok u oku i štite njegove ćelije od starenja(tj od negativnog dejstva slobodnih radikala). Sve u svemu, ANTOCIJANI povećavaju izoštrenost vida posebno noću. Dejstvo antocijana se poboljšava usled prisustva prirodnog, organskog SELENA.CENA 1720,00

NARUČI ODMAH
Naučnici su odavno utvrdili da od prisustva selena u ćelijama oka direktno zavisi oštrina vida. Osim toga, selen,takođe, usporava procese starenja ćelija čula vida.
ZEAKSANTIN štiti sočivo i delimično ćeliju oka. LUTEIN je glavna zaštita ćelija organa vida
BETA-KAROTIN štiti mrežnjaču oka , učestvuje u procesu prenošenja impulsa vida u ćelijama oka.
VEČERNJI KOMPLEKS KAROVIZIN poseduje ceo spektar prirodnih karotenoida-sastojaka koji su neophodni za zaštitu organa vida. Tako betakarotin ulazi u sastav pigmenta oka i bez njega mi ne bismo mogli da vidimo.

ZEAKSANTIN prodire u sočivo oka i vrši funkciju sunčanih naočara gutajući ultravioletne zrake i na taj način sprečava uništenje sočiva i pojavu katarakte.

LUTEIN, takođe, vrši ulogu filtera svetlosti, ali on, pre svega, štiti ćelije mrežnjače u oku. Veliku pomoć karotenoidima pruža vitamin C koji se nalazi u elstraktu šipka. On je jak antioksidant koji sprečava razorne uticaje koje na mrežnjaču i sočivo vrši svetlost.

Način upotrebe:
Odrasli uzimaju po jednu žuto-zelenu kapsulu kompleksa br. 1 UJUTRO i po 1 providnu kapsulu br. 2 UVEČE za vreme jela u toku 4 nedelje(mesec dana).

Preporučuje se ponavljanje terapije 2-3 puta u toku godine (s


  • Broj prikaza: 167
  • Objavljen:
  • Ističe: 28.01.2016. 10:25
  • Šifra oglasa: 369669