SPSS - Nudimo usluge STATISTIČKE OBRADE PODATAKA:

Opis i karakteristike

Nudimo usluge STATISTIČKE OBRADE PODATAKA:

- DEFINIRANJE NACRTA ISTRAŽIVANJA
- UNOS PODATAKA
- STATISTIČKA OBRADA PODATAKA
- INTERPRETACIJA REZULTATA
- KONZULTACIJE PRI PROVOĐENJU ISTRAŽIVANJA (izrada nacrta istraživanja, upitnika, odabir prikladnih statističkih metoda,...)
- ...

Završni radovi na vašim fakultetima (diplomski, magisteriji, doktorati) zahtijevaju dobro poznavanje statistike koju ste, često puta, zadnji put slušali i koristili prije nekoliko godina ili čak nikad više nakon ispita iz statistike. Skratite natezanja s mentorom oko ispravaka i zasjajte na obrani svog rada ili predstavljanju svog znanstvenog istraživanja!

Možda vam je logika statistike načelno i jasna, ali mozak više ne radi kada se suoči s masom tablica u SPSS-u ili čak niti ne posjedujete SPSS; u svakom slučaju, obratite se s povjerenjem i slobodno odaberite uslugu koja vam je potrebna, možete biti sigurni da će biti odrađena u najkraćem mogućem roku.

Garantiramo povjerljivost i profesionalnost!

SPSS Nudimo statističku analizu, obradu podataka za naučne i druge radove. Obrada podataka i instrukcije iz SPSS.
Statistička analiza podataka (SPSS statistička obrada podataka)

Ako želite brz odgovor- koristite
email: info@statistika.co ili
Viber/tel: +387-63-997-996 ili
Skype: xyLeonardo ili preko
web stranice

Naučni, istraživački i drugi stručni radovi. Magistarski, diplomski, seminarski i sva stručna istraživanja i obrada podataka. Povoljna i kvalitetna statistička obrada podatka i rješavanje zadataka. Vršimo sve vrste statističkih analiza. Na Vaš zahtjev možemo uraditi analizu u SPSSu, Excelu ili nekom drugom (nama dostupnom) programu. Osjećajte se slobodnim da nas kontaktirate za sva Vaša pitanja.

Neke od naših radova vidite na slikama na stranici .

Nudimo statističku analizu za naučne i druge radove. Instrukcije i obrada podataka. Vrhunske analize, empirija za istraživačke, naučne, master i druge radove i analize. Vrhunska statistička obrada podataka z


  • Broj prikaza: 120
  • Objavljen:
  • Ističe: 27.01.2017. 22:26
  • Šifra oglasa: 850247