NUTRILANS Funkcionalna hrana - Bez Glutena

Opis i karakteristike

Nutrilans je 100 % prirodna mesavina dijetalnih biljnih vlakana (voca,povrca i leguminoza) koje pored vitamina I minerala,predstavljaju bogat izvor esencijalnih Omega-3- masnih kiselina.Takodje, u sastav Nutrilans proizvoda ulaze I prirodno - aromaticne zacinske biljke:
djumbir, kurkuma i cimet.
To su zacinske biljke koje imaju, jako(vec klinicki dokazano), bakteriostatsko,antiinflamatorno i antikancerogeno dejstvo.
U samoj proizvodnji Nutrilans proizvoda,nisu primenjena nikakva hemijska sredstva niti su dodati bilo kakvi aditivi, kao sto su vestacke boje,zasladjivaci,arome,emulgatori,konzervansi (obelezavaju se E - brojevima).
Uloga Omega 3- esencijalnih masnih kiselina je izuzetna kod preventive svih koronarnih bolesti,kancera debelog creva, kancera prostate i kancera dojke.Poznato je dejstvo Omega -3-masnih kiselina i kod ublazavanja tegoba reumatoidnog i osteo artritisa.
Zbog svoje hemijske strukture, dijetalna biljna vlakna imaju sposobnost da vezuju razlicite toksine,stetne raspadne produkte metabolizma,radionukleide (ostatke radijacije) i teske metale(olovo,ziva,i kadmijum napr.).
NUTRILANS - ZDRAVSTVENI BENEFITI
•GLUTENSKA ALERGIJA – Nutrilans proizvodi ne sadrže gluten i ne izazivaju zapaljenske procese u crevima izazvane prisustvom glutena.
•MRŠAVLJENJE – Obrok Nutrilans je kalorijski siromašan(u proseku 66 Kcal./25 gr.), a redukcija telesne težine obavlja se na najprirodniji način, bez ikakvog “jojo” efekta. Dijetalna biljna vlakna izazivaju sitost bubrenjem u želucu i usporavaju pražnjenje želuca.
Konzumacijom samo dve ujutru i dve uveče, vrhom pune, supene kašike našeg proizvoda, može se potpuno zdravo smršati od 3-5 kg na mesečnom nivou.(rezultati su individualni i variraju u zavisnosti od pola,telesne tezine,fizicke aktivnosti itd.).
•POVIŠEN HOLESTEROL – Dijetalna biljna vlakna u sastavu Nutrilansa vezuju žučne kiseline za sebe i povećavaju njihovu eliminaciju stolicom. To pokreće sintezu žučnih kiselina iz holesterolskih pre


  • Broj prikaza: 104
  • Objavljen:
  • Ističe: 04.07.2016. 22:13
  • Šifra oglasa: 758873