Najpovoljniji časovi engleskog, Novi Sad

Opis i karakteristike

Časovi za školarce i one malo starije. Paralelno vežbanje gramatike i konverzacije, priprema za kontrolne i pismene zadatke, pisanje sastava, poslovna korespondencija, prevodi, priprema za intervjue za rad u inostranstvu. . . Završila sam školu jezika "Đuro Salaj" u Beogradu. Višegodišnje učenje engleskog jezika rezultiralo je sticanjem Kembridžovih sertifikata (PET, FCE, CAE), koji su priznati u celom svetu.

Učenje jezika ne mora biti samo obaveza. Sticanje znanja i veština dete najčešće doživljava kao obavezu i zbog toga gubi volju i motivaciju. Primenjujem koncept učenja jezika kroz slušanje muzike i razgovore o aktuelnim društvenim temama u svetu. Ovakav pristup ne samo da ima vaspitni značaj, već utiče i na razvoj memorije, kreativnosti, kao i kognitivnih sposobnosti deteta. Engleski može da se uči i kroz igru i da predstavlja pravi užitak kojim se može upotpuniti slobodno vreme mladih ljudi, koje možda oni ne bi znali da provedu na kvalitetan način.

Pripreme za maturski ispit, korepetacije za vanredne učenike.

Cena individualnog časa (45 minuta) je 450 dinara, dok je cena dvočasa (90 minuta) 900 dinara. Rad u paru (grupa od dva učenika) je jedan od najproduktivniji vidova nastave, naročito kada je akcenat na konverzaciji, zato je i cena istovetna ceni individualnog časa. Kada su u pitanju grupe od tri i više učenika, cena časa u trajanju od 45 minuta je 350 dinara, dok je cena dvočasa 700 dinara.


Pozz,
Biljana : )


  • Broj prikaza: 192
  • Objavljen:
  • Ističe: 27.12.2015. 19:28
  • Šifra oglasa: 176085