Melem za psorijazu

Opis i karakteristike

Prirodni preparat, bez kortikosteroida

Sastav: glavna aktivna supstanca je na bazi sumpora, od lekovitog bilja glavni sastojak je je neven ( nevenovo ulje), pomoćne supstance su beli vazelin i tečni parafin.

Način upotrebe: Melem se nanosi dvaputa dnevno, u tankom sloju, uveče pre spavanja i ujutro posle tuširanja. Koristiti plastične zavoje ili samolepljive folije ( da se ne bi isprljala posteljina ili odeća).

Minimalno vreme trajanja tretmana je mesec dana (jedno pakovanje od 100 ml,), optimalno vreme trajanja tretmana je 2 meseca (dva pakovanja od 100ml) kada u najvećem broju slučajeva dolazi do potpunog povlačenja psorijaze.

Izuzetak su teži oblici bolesti, gde treba nastaviti tretman još mesec dana (ukupno 3 meseca) a nakon toga napraviti pauzu od 15 dana. Kontraindikacija nema preparat može, za razliku od kortikosteroida, da se dugo koristi.

Izuzetak su osobe sklone alergijskim reakcijama. U slučaju iritacije kože ili pojave alergijske reakcije, treba prekinuti tretman i isprati obolelo mesto toplom vodom i dečijim sapunom

Napomene:

samo za spoljnu upotrebu;
melem čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturi do 25C van domašaja dece
rok upotrebe 2 godine
Način isporuke: brzom poštom,plaćanje pouzećem
Cena: 1300 RSD, u cenu nije uračunata poštarina.

Ukoliko niste zadovonjni našim preparatom,novac će vam biti vraćen uplatom na vaš tekući račun u roku od 15 dana.

Kontakt: Dejan Jevtović, profesor tel. 064/2313264


  • Broj prikaza: 61
  • Objavljen:
  • Ističe: 11.07.2020. 20:15
  • Šifra oglasa: 2671511