Konsultuj Astrologa

Opis i karakteristike

Astrolog sa dugogodisnjim iskustvom radi konsultacije.

Mozete izabrati sledece opcije:

1. Izrada Natalne Karte i tumacenja.
Tumacenjem Natalne Karte dobija se uvid u licnost kao i uticaje koji oblikuju licnost. Pod ovom opcijom dobicete iscrtanu Natalnu Kartu i dokument u elektronskom ili stampanom obliku koji daje tumacenje izradjene Natalne Karte.

2. Izrada Natalne Karte i tumacenje ocekivanih uticaja u buducnosti.
Ovde takodje dobijate izradjenu Natalnu Kartu i dokument u elektronskom ili stampanom obliku koji objasnjava koje i kakve uticaje mozete ocekivati u narednom periodu. Po zahtevu mogu se fokusirati vise na odredjene oblati poput Porodice i potomstva, Posla i karijere, Zdravlja, i slicno.

3. Astrologija za Parove
Ako planirate da udjete u vezu ili brak, ili ste u vezi ili braku i zelite da bolje razumete dinamiku izmedju Vas i Vaseg partnera/ke, ovo je idealna opcija za Vas. Ovde dobijate Vasu Natalnu Kartu i Natalnu Kartu Vaseg partnera/ke kao i Kompozitnu astrolosku Kartu, te tumacenje iste u elektronskom ili stampanom formatu.

4. Horarna Astrologija
Ako imate konkretno pitanje na koje zelite odgovor ovo je opcija za Vas! Uz sto konkretnije pitanje dobijate konkretan odgovor. Tumacenje takodje dobijate u elektronskom ili stampanom dokumentu.

Astroloske Karte i proracune polozaja planeta i astroloskih kuca radim rucno. Ja sam stara skola astrologije i iz mog iskustva mnogi programi koje danas koriste astrolozi prave nekada znacajne greske jer zaokruzuju proracun tamo gde se to nikako ne sme raditi.

Astroloske Karte i tumacenje dobijate u roku od 24 casa. Nakon sto Vam to posaljem imacete i priliku da razgovarate sa mnom, postavite pitanja o stvarima koje vas interesuju ili se posavetujete.


***Jedini uslov za saradnju je da 50% cene poklonite nekoj humanitarnoj organizaciji koju cemo zajednicki odabrati.***


  • Broj prikaza: 186
  • Objavljen:
  • Ističe: 01.12.2015. 08:37
  • Šifra oglasa: 104461