KOMPLET Audio snimaka sa afirmacijama (40 kom)

Opis i karakteristike

Ovaj KOMPLET Audio snimaka sa afirmacijama sadrži 40 snimaka u 4 različite verzije (vrste snimka): Stereo mix, Standardni, Nečujni i Podsvesni.

KOMPLET sadrži sledeće nazive snimaka:
1) `OSTVARITE IDEALNU EMOTIVNU VEZU`,
2) `POSTIGNITE IZVANREDNO PAMĆENJE`.
3) `BUDITE SAVRŠENO ZDRAVI`.
4) `OSTVARITE IDEALNU TEŽINU`,
5) `POBEDITE STRAH`,
6) `POJAČAJTE SVOJE SAMOPOUZDANJE`,
7) `POSTANITE MAGNET ZA NOVAC`,
8) `POBOLJŠAJTE KOMUNIKACIJU SA DRUGIMA`,
9) `POJAČAJTE MENTALNU SNAGU`,
10) `PRONAĐITE IDEALAN POSAO`

Audio snimci sa afirmacijama (podsvesni) su NAJBOLJI i NAJBRŽI način da unapredite svoj um i telo, kao i da napravite pozitivne promene u svom životu.

OvI moćni podsvesni snimci će Vam omogućiti da promenite svoje programe koji vas sprečavaju da imate život koji ste oduvek želeli.

Za oko sat vremena slušanja dnevno, svaki podsvesni snimak će uticati da napravite pozitivne promene u pojedinim sferama života.

Podsvest.com je jedan od retkih sajtova u Srbiji koji se bavi prodajom audio snimaka sa pozitivnim afirmacijama za unapređenje raznih oblasti života, ali sigurno jedini sa autentičnim i originalnim proizvodima. Afirmacije su montirane na snimcima na takav način da najbrže ulaze u podsvest slušalaca i time menjaju podsvesne programe, stavove i navike, ponašanje. One se na nekim snimcima čuju, a na nekim su skrivene. U skladu sa tim postoje 4 različite vrste snimaka: Stereo mix, Standardni, Nečujni i Podsvesni.

Treba samo da se opustite i slušate divne zvuke prirode, dok u pozadini, uz primenu nekoliko modernih tehnologija, poruke koje se šalju ispod nivoa svesti menjaju vaša loša uverenja i navike.

Ovi podsvesni snimci su veoma zastupljeni u svetu, a sada imamo prvi put ovakve snimke na našem jeziku.

Na sajtu možete preuzeti besplatne snimke i uveriti se o čemu se radi.

Takođe možete pogledati sledeći video zapis: youtu.be/6_LkRUsgUqc


  • Broj prikaza: 576
  • Objavljen:
  • Ističe: 12.06.2018. 21:09
  • Šifra oglasa: 813101