HOROSKOP, NUMEROLOGIJA, ASTRONUMERO

Opis i karakteristike

Sve informacije mozete dobiti na mail infoastro@yahoo.com . Posaljite dokaz o uplati i potrebne podatke za ono sto zelite da se uradi i na mail ce Vam biti u roku od 3 dana poslato ono sto budete zeleli. Rok od 3 dana je uvek osim ako nije drugacije naglaseno da je potreban duzi vremenski period.

250 dinara je izrada ASTRONUMERO gde je od podataka potreban dan, mesec, godina, drzava, sat i minut rodjenja. Pomocu istog vetra, jedan brod plovi na istok, drugi na zapad.
No, smer plovidbe ne odredjuje vetar, vec jedra kazuju kuda cemo. Poput jedara na brodu, ploveci kroz zivot, svako od nas je taj koji odreрuje cilj, a potom odabire put do cilja. Svi Vi u sebi mozete (i morate) razviti dalekosezne zamisli o zeljama, sposobnost oblikovanja dogadjaja i poduhvata. Svi vi posedujete moc unutarnje sinteze, i sve sto trazite, oduvek imate u sebi. Treba to samo znati a astronumero ce Vam u tome olaksati.

400 dinara za izradu NUMEROLOGIJE koja obuhvata numeroskop, uporedni sa dva partnera, numeroloski horoskop dana vencanja ako ste u braku, numeroloski horoskop firme ako radite, porodicni ili timski numeroski horoskop, slaganje po datumu rodjenja, slovna analiza imena ili naziva i numeroloska anliza reci ili recenica. Potrebno je dostaviti datum, mesec, godinu rodjenja i ime. Za slovnu analizu potrebno je dati ime i prezime ili naziv.

500 dinara izrada HOROSKOPA. Izrada licnog horoskopa ILI izrada uporednog horoskopa.


  • Broj prikaza: 34
  • Objavljen:
  • Ističe: 19.11.2016. 16:41
  • Šifra oglasa: 780797