Hitno Potreban Beli Mag/Vracara

Opis i karakteristike

Obrazovan mlad otac, inzenjer informacionih tehnologija ima more problema u braku i svakom segmentu zivota uopste. Pokusao konvecionalne metode poput psihijatra, psihologa priznate hipno metode i sl.

Imalo je rezultata ali samo delimicno. Posto sam otvorenog uma i svestran, zeleo bih dase upustim u resavanje problema uz pomoc ozbiljnog, profesionalnog i iskusnog prakticara Bele Magije, okultizma i sl.

Poslednje dve godine supruga i ja konstantno se svadjamo nesporazmi su na svakom koraku, a dete (beba, nepune 2 god) sve to oseca i vecinu svog budnog vremena place i uznemiren je. Uz sve to supruga za sve moguce stvari krivi mene iako radim po ceo dan, dajem sve od sebe i obezbedjujem im kvalitetan zivot. U poslednje vreme naglo gubim interesovanje za vodjenjem ljubavi, vidim da nije u pitanju impotencija ali jednostavno zbog toliko problema ja nemam volje.

Bojim se da me zbog gore navedenog supruga na sve ove muke jos i vara. Ona vuce korene sa Kosmeta / Crna gora ima ogromnu familiju, brdo rodjaka i jasno vidim da su se svi urotili protiv mene. Nazalost ja sam sin jedinac, imam samo dva prava prijatelja i bojim se da sam se u poslednje vreme i od njih cak distancirao.

Na svakom koraku ukazuju mi se sve bolje i bolje sanse za zaradu ali od nje (moje suprege) ne stizem nicemu da se posvetim ozbiljnije. Cak i pored obevaza oko deteta on zahteva moju nepodeljenu 24 casovnu paznju i fizicko prisustvo, sta god radio.

Meni je jasno da me ovakav nacin zivota vodi u tesku depresiju - bolest i opste nezadovoljstvo zivotom, zeleo bih da sve to prekinem ali opet na neki nacin ja kao da nekom visom silom ne mogu bez nje. Na ocigled svih ona me ponizava i odnosi se prema meni kao prema svom robu, ja iako sam svestan svega toga nemam dovoljno snage da joj se suprotstavim i da sve to presecem jednom zauvek, i zato mislim da je ovde po sredi neka vise sila i nesto sto ne moze da se resi konvencionalnim putem i tradicionalnim psihoterapeutskim metodama... NASTAVAK pogledajte u slici broj 2


  • Broj prikaza: 267
  • Objavljen:
  • Ističe: 12.03.2016. 05:16
  • Šifra oglasa: 108385