Astrološke konsultacije

Opis i karakteristike

Izrada natalne karte, godišnjeg i uporednog horoskopa.
Astrološke konsultacije.
Detaljno razmatranje određene životne oblasti.

/2016/05/u-susret-tranzitima-mesec-u-strelcu.html

/Astrologija-Helios-Hermes-1122140531164020/

Astrologija je stara tradicija, koja kaže, "karakter i sudbina čoveka, zavise od položaja zvezda u trenutku rođenja", međutim astrologija dozvoljava i smislene promene svakog pojedinca u cilju poboljšanja kvaliteta života. Astrologija odbacuje sujeverje i fatalizam, zato što samo naše ideje, misli i ponašanje, predstavljaju ključ za nas same.Čovek poseduje mogućnost izbora i sopstve novog kreiranja života.Ono što astrologija prefektno omogućava je objektivno prepoznavanje karaktera, talenata, potencijala, kao i mogućnosti zaemotivno i duhovno sazrevanje.

Svaki horoskop preko simbola koje sadrži (kuće, znaci, planete, aspekti), omogućava pogled u dušu svakog od nas, kao i u emocije i misli, a to može biti u vidu pilagođavanja, jer samo samo spoznaja i mudar izbor, dozvoljavaju značajnije promene. Astrologiju možemo slobodno svrstati u racionalnu disciplinu, zato što se ona temelji na memoriji, posmatranju i zaključivanju i predstavlja objektivan uvid u karakter i sudbinu čoveka.

Horoskop je ogledalo, koje predstavlja odraz našeg tela i duše i dopušta nam sagledavanje sebe iz potpuno objektivnog ugla, jer tek kada postignemo sposobnost objektivnog sagledavanja sebe, možemo postati i zreliji, ne samo intelektualno, već i emotivno. Ona predstavlja jedan od najranijih čovekovih pokušaja da pronađe red sakriven iza ili unutar zbrke i prividnog haosa, koji vladaju svetom. Ona omogućava da vidimo sebe, ljude i stvari u svojoj okolini u drugačijem svetlu, a pre svega pomaže nam da bolje razumemo ljude, situacije i događaje. Astrologija je postala jezik simbola i opstala je sve do našeg doba, razvijajući se zajedno sa samom ljudskom rasom.


  • Broj prikaza: 82
  • Objavljen:
  • Ističe: 19.11.2016. 03:04
  • Šifra oglasa: 780225