- Magneti Za Odvikavanje Od Pusenja * ZeroSmoke * NOVO

Opis i karakteristike

Zerosmok je biomagnetna akupunktura koja olakšavaodvikavanje od pušenja , te ćete sa ovom terapijom ostaviti cigarete za samo 15 dana. Radi se o dva mala magneta presvučena 24 karatnom pozlatom, zato što je zlato najbolji provodnik u prirodi i ne izaziva ni jednu vrstu alergije.

Postavljanjem Zerosmok biomagneta na odredjenu akupunkturnu tačku, stimulišete neuroprenosioce na pojačano lučenje prirodnog hormona endorfina, poznatijeg kao hormon sreće. Veća koncentracija endorfina u mozgu najpre smanjuje, a zatim potpuno neutrališe potrebu i želju za cigaretama.

Kad se krene sa terapijom Zerosmok, nastavite normalno da pušite, magnete nosite 3 do 4 sata dnevno, a prve vidljive rezultate imate 5-6 dan, odnosno zapalili ste znatno manji broj cigareta; kako dani odmiču taj broj nezapaljenih cigareta se povecava i do 15 dana prestajete pušiti. Treba dodati i da su biomagneti trajni, što praktično znači da kad god ubuduće osetite potrebu za cigaretom, možete upotrebiti Zerosmok i na taj način trajno eliminisati nikotinsku zavisnost.

Najvažnije je da tokom biomagnetne terapije nema onih najtežih momenata kriziranja, nema stresa, nervoze koju lečite ogromnom količinom hrane.

Znači, potpuno prirodno i postepeno vaš organizam samostalno odbacuje potrebu za cigaretama.

Biomagnete nosite isključivo na levom uhu, ne buši se uvo, već se magneti samostalno drže, ne osećate ih dok su postavljeni i to je najbolji pokazatelj da su magneti pravilno postavljeni. U slučaju da imate neki neugodan osećaj, da vas steže, svrbi, pecka, to je pokazatelj da magneti nisu postavljeni na određenu akupunkturnu tacku.

Zerosmok biomagneti nemaju kontraindikacije i nuspojave, i potpuno su neškodljivi po zdravlje korisnika, što potvrđuje naša višegodišnja praksa u kojoj su i sami korisnici bili osobe obolele od kancera, astmatičari, dijabetičari, osobe sa kardiovaskularnim problemima, trudnice, dojilje itd.

Uspešnost terapije Zerosmok je 96%.


Korišcenja bio magneta:

Bio magneti se koriste minimalno 2 a maximalno 3 sata dne


  • Broj prikaza: 931
  • Objavljen:
  • Ističe: 16.02.2018. 17:37
  • Šifra oglasa: 632961