poslovni prostor 73m2 Kragujevac kod parka

Opis i karakteristike

Izdajem poslovni prostor blizu velikog parka u Kragujevcu. Nalazi se u prizemlju zgrade (prva, donja etaza sa slike) koja je na uglu Bulevara Kraljice Marije (leva traka od parka ka erdogliji) i Dr. Ilije kolovica (bivsa Dusana Dugalica), ove dve ulice nisu u istoj ravni, sto se moze videti sa prvih slika, pa se sa nivoa poslovnog prostora penje stepenicama na bulevar koji vodi ka parku - erdogliji. dakle zgrada je preko puta tehnickog pregleda MKWT (sa desne strane kada se ide iz pravca erdoglije ka parku, 80m pre semafora).

Ulazi se skoro ravno sa ulice Dr. Ilije kolovica (ukopano za jedan stepenik) i prozori poslovnog prostora su vidljivi i sa trotoara bulevara, koji je nekoliko stepenika iznad, pa se mogu koristiti kao izlozi. Ove dve ulice se ne ulivaju jedna u drugu, vec su povezane pomenutim stepenistem. Prostor je iz tri dela - velikog centralnog dela (sa malim poredsobljem) od oko 50m2, odvojene sobe od oko 12m2 i kupatila od oko 10m2.
Pored poslovnog prostora postoje 2 parking mesta a ako se parkira jedno vozilo iza drugog, mogu i 4 automobila da stanu (vide se na slici, ogradjena su tablom i lancem).

Prostor je klimatizovan a troskovi grejanja su jako mali, s obzirom na to da je izolacija odlicna, PVC stolarija je nova, prostor se greje i odozgo. .. . Grejanje na struju je oko 6000 dinara, naravno samo zimi, sa sve ostalom potrosnjom (trenutno zivim u tom prostoru pa koristimo i sporet i bojler i sve ostalo), leti je struja par hiljada. Postoji mogucnost grejanja na gas.

Kuhinja se moze i ograditi za mali novac (ako zakupac ne zeli da se ona vidi), moze se rigipsom napraviti jos prostorija, orahov parket dole, itd. ..

Cena je podlozna manjoj korekciji, zavisno od delatnosti koja ce se obavljati u lokalu.


  • Broj prikaza: 259
  • Objavljen:
  • Ističe: 12.12.2015. 17:51
  • Šifra oglasa: 48701