MIX 500kom. O-ring, oring gumice, klingerit, gumene zaptivke, teflon, azbest

Opis i karakteristike

MIX 500 komada zaptivki: oring gumice, orinzi, O-ring, O-prstenovi, gumene zaptivke, gumene podloske, klingerit zaptivke, teflonske zaptivke, azbest, azbestne zaptivke, zaptivaci.
Deo oring gumica je otporan na naftne derivate (nafta, benzin, ulje, gas) i mogu se koristiti u hidraulici (sa izuzetkom kod kocne tehnike -kocionih cilindara -ukoliko se koriste specijalna mineralna ulja i sl. ), deo gumica se moze koristiti i u uslovima gde deluju blago agresivne materije a uglavnom sve se mogu koristiti za pneumatiku i vodu. Unutrasnji precnik najmanjeg oringa je 2,6mm
Azbest grafitiran, azbestna pletenica, azbestne podloske (na slici sive boje umotano u spiralu) - Azbest se koristi na svim mestima gde je visoka temperatura a gde je potrebno odredjeno zaptivanje (kao na primer zaptivanje vrata lozista od peci za centralno grejanje, lozista sporeta na cvrsto gorivo, kaljevih peci, dimnjace, auspusi, izduvne grane kod motora, peci za livenje, gorionika, oblaganje vrelih cevi, za grejalice, kalorifere, grejace . . . . ). Ovde je u pitanju azbestni snjur (pletenica cetvrtastog preseka) koji je grafitiran i presovan u razne oblike radi lakse montaze i koriscenja.
Teflon (na slici zaptivke bele boje) -otporno na povisene temperature, na povisene pritiske, na dejstvo blagih kiselina, baza, na umereno habanje, trenje, na udarce. . .
Ima siroku primenu kao teflonki zaptivac u pneumatici, hidraulici, u masinama, kao leziste osovina, u prehrambenoj industriji (jer ne utice na bezbednost hrane. . )
Klingerit zaptivke - primenjuje se na mestima koja su izlozena povisenim temperaturama: radijatori, ventili, parno grejanje. . .
Idealna prilika na jednom mestu naci toliko vrsta zaptivaka koje mogu rese mnoge potrebe.
Pogodno za majstore, servisere, automehanicare, za radionicu, za kucu, za masine, hidrauliku, pneumatiku, za vodovod, grejanje, za klima uredjaje, gasne instalacije. Veoma siroka primena od hidraulicnih i pneumatskih cilindara, kompresora, mehanike na automobilima, slavina za vodu, ventila, opr


  • Broj prikaza: 2131
  • Objavljen:
  • Ističe: 03.03.2017. 10:06
  • Šifra oglasa: 661029