LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

Plac u Sremskim Karlovcima sa pogledom na Dunav

Opis i karakteristike

Real House iz svoje ponude placeva posebno izdvaja prodaju fenomenalnog placa u Sremskim Karlovcima.

Ukoliko za sebe tražite idealnu lokaciju sa pogledom i veliku površinu ili pak želite dobro investirati, predstavljamo vam izuzetan plac u Sremskim Karlovcima sa fantastičnim panoramskim pogledom na Dunav nalazi se u Karlovačkim vinogradima na potezu Karaš u vikend naselju Grozd.

Plac je oko 2km udaljen od glavnog magistralnog puta Novi Sad-Beograd i centra Sremskih Karlovaca, a oko 1 km od asfaltnog puta do placa vodi nasuti zucanik.

Izuzetan plac u Sremskim Karlovcima ukupne je površine 14.707m2 odlične konfiguracije sa tri kaskade sa kojih se pruža panoramski pogled na Dunav.

Građevinski plac u Sremskim Karlovcima se nalazi u vikend zoni u kojoj je moguća gradnja vikend kuća, na placu se nalazi priključak vode, a neposredno uz plac je i priključak na elektro mrežu.

Jednom rečju izuzetna investicija i dobro uložen novac na odličnom mestu, sa jakom pozitivnom energijom koju nosi sama lokacija i velikim potencijalom.a

Placevi u Sremskim Karlovcima uvek su dobra investicija i dobro uložen novac.


  • Broj prikaza: 1065
  • Objavljen:
  • Ističe: 20.08.2017. 09:35
  • Šifra oglasa: 560145