Plac sa vajatom u prelepom selu blizu Mladenovca

Opis i karakteristike

Prodajem 20ari placa koji se nalazi u selu Velika Ivanca, na 15 km udaljenosti od Mladenovca. Od Beograda do Mladenovca autobusi idu cesto i voznja traje sat vremena. Do sela postoje lokalni autobusi, neki idu do ulaza u selo,a neki i blize placu, sve zavisi od reda voznje. Do placa se moze kolima, postoji asfaltni put. Naokolo ima komsija, neki su mestani koji se bave poljoprivredom,a neki vikendasi. Postoji jedna prodavnica bas u blizini. Blizu, u centru sela, ima i posta i mali Dom zdravlja, crkva...Selo je lepo, veliko, naseljeno, ima osnovnu skolu, obdaniste, istina, malo udaljeno. Mestana ima puno, zimi je ambijent kao na Zlatiboru, a leti jos lepsi. Nedavno su se doselile i neke ruske porodice, a ima sve vise beogradjana koji tu traze mir. Plac je u delu sela koje se zove Metaljka, a ulica je Mramorska.
Sam plac je ravan, blago strm, sto je povoljno za slivanje vode. Raskrcen je pre nekoliko meseci, delimicno je ogradjen komsijskom ogradom od zice i drvenih stubova i, za sada, nema vodu ( treba kopati bunar). Ima malo sitnog drveca, tresnju, orah, zbun sipka, jorgovan...Proletos je cvetalo puno narcisa. Nema sprovedenu struju ali se bandere nalaze uz ivicu placa. Treba kopati septicku jamu ili napraviti poljski WC. Na placu je zimus postavljen lep vajat sa 9m2 povrsine. Inace, plac je deljiv, moze da ga koristi vise porodica. Ili barem dve. Naspram vajata nalazi se Lovacki dom.
Papiri su cisti. Oglas daje vlasnik. 1/1. Uz njega, vlasnik sam jos jednog placa od 20ari u istom selu, samo je malo udaljen od ovog centralnog dela sela. Nalazi se uzbrdo, uz Drzavnu sumu, do njega vodi seoski put, nije asfaltni, na strmom terenu je, Vlasnik je bio moj otac a sada sam ja. I ti papiri su cisti. na njemu se moze nesto posaditi, gajiti...
Plac prodajem zato sto sam nedavno ostala bez bliskog clana porodice, pa mi nije lako da sama odlazim tamo niti da ga sama sredjujem. Verujem da ce nekoga ovaj plac usreciti. Pozeljno je imati auto i malo dobre volje.


  • Broj prikaza: 264
  • Objavljen:
  • Ističe: 23.05.2016. 13:33
  • Šifra oglasa: 745073