Plac na Palicu-sjajna investiciona ponuda

Opis i karakteristike

Plac na Paliću iz ponude Real House nekretnina lociran je u neposrednoj blizini (700m) Palićkog jezera u lepo uređenom stambenom naselju sa mnogo uređenih porodičnih kuća i vila. U neposrednoj blizini samog centra na paliću nedaleko od autoputa E-75 i državne granice ova nekretnina interesantna je kako zbog svoje lokacije tako i zbog strukture.

Plac na Paliću je površine 1395 m2, izdvaja se od ostalih placeva zbog svog velikog uličnog fronta – 50m- te ga to čini jedinstvenim i otvara mogućnost raznih investicionih projekata. Moguće je napraviti tri zasebna placa za gradnju kuća.

Na placu na Paliću se nalazi porodična kuća površine 99m2 sa strujom, vodom i septičkom jamom koja uz određena ulaganja može zadovoljiti potrebe stanovanja.

Plac na Paliću biće interesantan onima koji žele da naprave veliku porodičnu vilu na sjajnoj lokaciji ili onima koji žele da ulože u turistiki objekat jer je Palić poznat ne samo po svom jezeru već i kao kongresni, sportsko rekreativni i tranzitni turizam.

U svakom slučaju radi se o nekretnini koja se nalazi u jako dobroj lokaciji u lepom naselju i koja pruža različite mogućnosti kako za stanovanje tako i za bavljenje rezličitim privrenim delatnostima.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova nekretnina na Paliću ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju investicione nekretnine pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 966
  • Objavljen:
  • Ističe: 20.08.2017. 09:35
  • Šifra oglasa: 560121