LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

Plac na Fruskoj gori

Opis i karakteristike

Plac na Fruškoj gori iz ponude Real House – placevi Fruška gora.

Plac na Fruškoj gori koji vam ovom prilikom predstavljamo nalazi na na banstolu u katastarskoj opštini Velika Remeta, na potezu kada se od banstola i starog puta Beograd-Novi Sad ide u pravcu Krušedola (Manastir Krušedol). Plac se nalazi na oko 150 m (makadamskog puta) od glavnog asfaltnog puta.

Lokacija poznata po vinarijama, voćarstvu i vinogradarstvu, najbliža prodavnica na Banastolu ili u Krušedolu koji su na svega par kilometara udaljeni kao i prelepi manastir Krušedol.

Veoma lep, ravan plac na Fruškoj gori ukupne površine 2801 m2 pogodan za izgradnju vikendice. Veoma lepo okruženje placa, nekoliko komšijskih vikendica, dosta zelenila i šuma.

Plac je pravougaonog oblika sa dužinom fronta prema putu od 34.5 m.

Moguće priključenje električne energije, vodovoda nema tako da ostaje mogućnost kopanja bunara ili tehničke vode sa ukopavanjam cisterne.

Ako tražite lep plac za vikendicu koji garantuje mir i kvalitetan odmor u prirodi ovo bi bila svakako naša preporuka, sa ovog placa nemate pogled ali imate osećaj prirodnog ambijenta koji nudi Fruška gora.

Ako vam je potreban plac na Fruškoj gori pogledajte video prezentaciju i kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 2046
  • Objavljen:
  • Ističe: 17.09.2019. 09:41
  • Šifra oglasa: 950215