Lep plac nadomak Beograda, blizu Mladenovca

Opis i karakteristike

Prodajem 20ari placa u selu Velika Ivanca, 15 km od Mladenovca. Od Beograda do Mladenovca autobuska voznja traje 1h. Do sela postoje lokalni autobusi. Do placa se moze kolima, postoji asfaltni put. Naokolo ima komsija, mestana i vikendasa. Postoji prodavnica u blizini. U centru sela ima i posta i mali Dom zdravlja, crkva. . . Selo je lepo, veliko, naseljeno, ima osnovnu skolu, obdaniste. Zimi je ambijent kao na Zlatiboru, a leti jos lepsi. Nedavno su se doselile i neke ruske porodice, a ima sve vise beogradjana i mladenovcana koji tu traze mir. Plac je u delu sela koje se zove Metaljka, a ulica je Mramorska. Vazduh je kao na Zlatiboru, a tako blizu Beograda.
Sam plac je ravan, blago strm, sto je povoljno za slivanje vode. Raskrcen je nedavno, delimicno je ogradjen komsijskom ogradom od zice i drvenih stubova i, za sada, nema vodu ( treba kopati bunar). Ima malo sitnog drveca, tresnju, orah, zbun sipka, jorgovan. . . Proletos je cvetalo puno narcisa. Nema sprovedenu struju ali se bandere nalaze uz ivicu placa. Treba kopati septicku jamu ili poljski WC. Na placu je zimus postavljen lep vajat od 9m2 povrsine. Iz vajata se vidi Lovacki dom. Na prvoj slici je prikazan pocetak sela, tacnije, skretanje kod groblja, mesto gde se od glavnog puta odvaja put za selo. Postoje autobuske linije koje zalaze u selo, sve do Metaljke koja je vrlo blizu placu. Mestani su vredni, voljni da pomognu i razumeju se u gradnju.
Inace, plac je deljiv, mogu da ga koriste barem dve porodice. Naspram vajata nalazi se Lovacki dom. Komsije gaje ovce koje se, uz dogovor, napasaju na placu, tako da nije nuzno kositi travu.
Papiri su cisti. Oglas daje vlasnik- 1/1. Sve dažbine su plaćene. Regulisano kao 10 ari gradjevinskog i 10 ari poljoprivrednog zemljišta. Za plaćanje može dogovor, može u ratama.


  • Broj prikaza: 915
  • Objavljen:
  • Ističe: 21.04.2017. 17:35
  • Šifra oglasa: 745321