Kompletno porodicno domacinstvo+poljoprivredno zemljiste

Opis i karakteristike

U mestu Vranic-centar,25km od Beograda,ibarskom magistralom prema Lazarevcu,prodaje se kompletno porodicno domacinstvo :

Povrsina placa oko 1ha(jedan hektar),objekti:stara kuca oko 95m2,gradjena 60-tih godina proslog veka,nije za stanovanje,potrebna ozbiljna rekonstrukcija ili rusenje;druga zgrada,kombinovani ekonomsko-stambeni objekat iz 1984 god.u njoj opremljena garsonjera za zivot;pomocni objekat kao ostava sa dve prostorije i boksovima za raznu zivinu;pomocni objekat 12m2,montazni,met.kutije,pleh,staklo.
Dvoriste sa objektima pored same asfaltne ulice,struja mono/trof.voda gradska,telefon,mogucnost ADSL interneta i Total TV-a.
Sve ovo se nalazi na 150met.od centra Vranica,gde se nalaze svi sadrzaji potrebni za svakodnevni zivot:SKOLA,OBDANISTE,POSTA,APOTEKA,AUTOBUSKA STANICA,PEKARE,RAZNE PRODAVNICE,NA 700MET.DOM ZDRAVLJA,CRKVA,BENZINSKA PUMPA itd.itd.
Pored ovoga na raspolaganju je 2ha iz dve parcele poljoprivrednog zemljista udaljeno od centra oko 1,3km prema ibarskoj magistrali,zemlja nije obradjivana desetak godina i delom je izraslo manje i vece rastinje..Imovina je,vlasnistvo 1/1,Uknjizeno.POKRETNA IMOVINA NIJE ZA PRODAJU !!!
Navedena imovina se prodaje kao paket za navedenu cenu,a postoji mogucnost kupovine posebnih celina,znaci,komplet porodicno domacinstvo ili komplet pojloprivredno zemljiste.Cena za ukupnu imovinu je 55000.eura.Vlasnik Milan Jelic,Beograd,mob.0642623194.


  • Broj prikaza: 298
  • Objavljen:
  • Ističe: 26.09.2015. 12:56
  • Šifra oglasa: 89877