Vostok Amfibija diver NOV!

Opis i karakteristike

Vostok Amfibija ruski ronilački sat, nov, u originalnoj kutiji sa papirima. Zaštitna folija na staklu i narukvici. Interesantan brojčanik sa preglednim brojevima. Datum između 4 i 5.

Osobine:

Mehanizam 2416B, automatik sa 31 rubinom, može se i rucno navijati preko krunice
Vodootporan do 200m
Otporan na udarce
Čelična narukvica pune dužine
Širina narukvice 22mm
Čelično kućište
Dvosmerno rotirajući bezel
Datum
Ušrafljujuća krunica
Rezerva snage pri punom navijanju najmanje 31h
Iluminacija na kazaljkama i delovima cifera
Servisni interval - jednom u 10 godina

Satovi `Amfibije` su nastali po zahtevu Ministarstva obrane SSSR-a i bili su namenjeni vojnim roniocima i snorklerima ali civilnoj populaciji i kopnenoj vojsci (otuda i Amfibija, moze i u vodi i na kopnu). Kao takva, Amfibija je morala da zadovolji posebne zahteve. Sat je konstruisan od strane ruskih inženjera. Nije rađen po vec poznatim patentima stranih proizvođača, već je sve nanovo razvijano. Staklo je konstruisano da može da izdrži pritisak od 20kg/cm2, a opet, da bude dovoljno fleksibilno da ne pukne i ne dodirne kazljke, zato je staklo Amfibija debljine 3mm a savija se 0.5mm, pod visokim pritiskom, na velikim dubinama. Kuciste je čelično, a sam poklopac kućišta je deblji nego na običnim satovima, debljine je preko 1mm.


Sat je jednostavan, pouzdan i cenovno pristupačan, sigurno nećete naći sat koji idržava pritisak od 20ATM (200m), dakle namenski/funcionalni sat i koji u isto vreme moze biti lep ukras/nakit na ruci a da je u ovom cenovnom rank-u.

Zamene me ne zanimaju!

Novi Beograd - stari Merkator


  • Broj prikaza: 44
  • Objavljen:
  • Ističe: 03.05.2020. 20:03
  • Šifra oglasa: 2572427