Sindikalna prodaja parfema Amazon Cosmetics

Opis i karakteristike

Amazon Cosmetics je linija parfema (Partizan, Stella Rossa, Srbija, Orao, Zmajevi, Venezia, Halid Bešlić, Verica Rakočević, DJ Deny...) koji se prave u Srbiji po francuskoj tehnologiji. Osnovna supstanca-fragransa dobija se iz Francuske, a parfemi se pakuju u italijansku atraktivnu ambalažu od 15 i 50 ml i odlikuju se visokim kvalitetom i dugim trajanjem i kao takvi su idealni za svakodnevnu upotrebu korisnika svih uzrasta i ukusa.

U doba finansijske i ekonomske krize, i opterećenog kućnog budžeta, kupovina putem administrativne zabrane je pravo rešenje. Kupovinom na ovaj način rešavate problem odlaska u banku, traženja nepovoljnih kredita ili korišćenja čekova građana. Rata za otplatu Vam se odbija od plate preko platnog spiska. Za razliku od drugih vrsta odloženog plaćanja, kod kojih rate stižu određenog datuma u mesecu, kod ugovora sa sindikatima rate se oduzimaju tek sa uplatom ličnog dohotka, čime se izbegava neprijatnost u slučaju da plata kasni.

Pored klasičnih načina kupovine Amazon Cosmetics je u mogućnosti da izađe u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom naših proizvoda po povoljnim cenama, na nekoliko mesečnih rata, bez kamate, bez limitiranja visine rate, i sve to putem administrativne zabrane.

Veliki broj sindikata, institucija i firmi je već sklopilo ugovor sa nama, učinite to i vi.

Da bi se omogućila kupovina preko administrativne zabrane, potrebno je da vaš sindikat, institucija ili firma potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Za više pojedinosti kontaktirajte nas.


  • Broj prikaza: 219
  • Objavljen:
  • Ističe: 11.12.2015. 08:13
  • Šifra oglasa: 36657