Forever living products - najveci proizvodjac preparata od Aloe Vera

Opis i karakteristike

Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu, i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, zabava i empatija naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompanijum naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo za znanjem i uravnoteženošću, i povrh svega uspešno vodimo našu kompaniju i naše distributere. Mi stvaramo velika dela!

Od 1978. Forever Living Products, multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, svoje visokokvalitetne proizvode od Aloe Vere plasira na jednom od najbrže rastućih tržišta, tržišta lepote i zdravlja. 2003. Promet kompanije prvi put je premašio dve milijarde dolara.

Forever Living Product proizvodi preko 150 kozmetičkih i dijetetskih proizvoda na bazi Aloe Vere i pčelinjih proizvoda. Forever Living kompletan proces proizvodnje drži pod kontrolom, od proizvodnje Aloe Vere na plantažama, preko kompletne obrade i pakovanja do distribucije, tako da se svi parametri kvaliteta proizvoda od Aloje ne dovode u pitanje.

Sam kvalitet proizvoda koji sadrže Aloja veru utvrđen je kroz milione korisnika širom sveta, dok patentirani način stabilizacije Aloe vera gela obezbeđuje stabilan kvalitet. Tajna uspeha kompanije leži u istraživanju tradicionalnih recepata i njihovom unapređenjju od strane eminentnh svetskih stručnjaka u oblasti farmacije i zdravlja. Preko 100 stručnjaka, među kojima su neki i dobitnici Nobelove nagrade, brine se o kvalitetu i razvoju novih proizvoda od Aloe Vere.
Ovde je objavljena cena prvog i osnovnog proizvoda kompanije 100% cistog Aloe vera gela koji je stabilizovan vitaminom C iz papaje kao prirodnim konzervansom i tako zasticen od oksidacije i gubitka lekovitih svojstava.
Ova cena je za korisnike koji ne zele da postanu poslovni saradnici, u suprotnom, cena proizvoda je malo niza, u zavisnosti od pozicije koju postignete. Imate i jednu jako lepu povoljnost, kupovinu TOUCH paketa koji u sebi ima 20-ak proizvoda i samom kupovinom istog stedite preko 100 evra u odnosu na kupovinu svakog proizvoda pojedin


  • Broj prikaza: 689
  • Objavljen:
  • Ističe: 29.02.2016. 15:01
  • Šifra oglasa: 250609