Vikendica u Vrdniku na lepom uredjenom placu

Opis i karakteristike

Vikendica u Vrdniku na lepom uređenom placu je ponuda Real House za one koji bi želeli vikendicu u ovom pozbnatom fruškogorskom banjskom lečilištu, ravan plac i održavanu nekretninu.

Vikendica u Vrdniku je uknjižene površine 101 m2, 70 m2 stambenog prostora i sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje, dve sobe, dve terase (veće i manja), garaže i malog podruma-ostave.

Vikendica je građena 80. ih godina, dobrog je rasporeda, sa velikom dnevnom sobom i ne zahteva ulaganja.

Vikendica je priključena na monofaznu struju, gradski vodovod,ima bazen sa kišnjičarom za zalevanje, septiču jamu. Grejanje vikendice je na struju-švedski uljani radijatori i peć na tvrdo gorivo.

Plac u Vrdniku na kome je sagrađena vikendica je površine 1647 m2, ravan, ograđen i izuzetno održavan sa travnatom površinom, mnogo cveća, a u donjem delu placa vinograd, bašta i razno voće.

Do vikendice se dolazi asfaltnim putem, lokacija je veoma mirna i tiha te se vikendica može koristiti i kao stambena kuća za svakodnevni život. Vikendica se prodaje sa svim stvarima.

Ako tražite dobru vikendicu u kojoj možete boraviti tokom cele godine, održavanu i uređenu na mirnoj lokaciji ovo je svakako naša preporuka.

Za sve informacije o prodaji ove odlične vikendice u Vrdniku ili ako vas interesuju kuće u Vrdniku kontaktirajte

Real House licenciranoi posrednik za promet i zakup nepokretnosti broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 560
  • Objavljen:
  • Ističe: 29.11.2016. 10:02
  • Šifra oglasa: 794405