Vikendica u Koruskoj sa izvorom na placu

Opis i karakteristike

Real House nekretnine vam predstavlja prodaju vikendice na Fruškoj gori sa izvorom na placu.

Vikendica na Fruškoj gori se nalazi u Banoštoru u vikend naselju Koruška, udaljena je od Novog Sada oko 35km, a svega 700m od Dunava. Vikendica je smeštena na veoma mirnom mestu u prirodnom okruženju tako da je idealna za odmor. Vikendica se nalazi 200m od asfaltnog puta.

Vikendica u Koruškoj se sastoji od dva nivou, u osnovi je 38m2, a sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila u donjem delu i jedne velike sobe i terase u gornjem delu, etaže su povezane unutrašnjim drvenim stepanicama.

Plac na kome je vikendoa smeštena ukupne je površine 1082m2, nije ravan, ograđen je i na njemu se nalazi desetak stabala različitog voća. Plac je takve konfiguracije da ima i ravnih i brdovitih delova, sa gornje strane placa pruža se lep pogled, a u donjem delu placa se nalazi izvor sa pijaćom vodom (Partizanski izvori) koja stalno protiče i nikad nije presušila, a koji je preko hidropaka priključen u vikendicu.

Uz sam plac postoji mogućnost priključenja na vodovod i gas.

Vikendica sa izvorom na placu u Koruškoj je tip nekretnine na Fruškoj gori koja će zadovoljiti potrebu za kvalitetnim odmorom i koja će gradsku vrevu zameniti prirodnim okruženjem,a ako u obzir uzmemo i blizinu Dunava (pecanje i kupanje), vikebdica dobija još više na atraktivnosti.

Vikendica je uknjižena 1/1 sa urednim papirima – legalizovana.


  • Broj prikaza: 4295
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:40
  • Šifra oglasa: 253329