Vikendica u Cortanovcima

Opis i karakteristike

Vikendica u Čortanovcima koju ovom prilikom predstavljamo nalazi se u naselju Gvozdenjača, od centra sela na oko 800m. Kvalitetna vikendica iz ponude RealHouse.rs ima veoma dobar potencijal kao mesto za boravak u prirodi ili mesto za stanovanje.

Vikendica ima oko 80m2 stambenog prostora raspoređenog u dve etaže, u donjoj etaži se nalaze dnevna soba sa kuhinjom, malo kupatilo i jedna spavaće soba, a u gornjoj etaži do koje se dolaze zatvorenom stepenicama nalazi se garderober(ostava), toalet, degažman i dve spavaće sobe sa izlazom na veliku terasu (oko 20m2). Uz vikendicu nalazi se i pomoćna prostorija oko 20m2 iznad koje se nalazi pomenuta velika ograđena terasa.

Plac ukupne površine 1100m2, ravan i ograđen sa dosta različitog voća(sve neprskano – organik) i vinove loze.

Vikendica ima trofaznu struju, tehničku vodu iz bazena sa hidropakom i septičku jamu. Grejanje je rešeno na struju ili tvrdo gorivo.

Do vikendice od glavnog puta dolazi se dobrim tvrdim putem u dužini od 350m, a zbog blizine samog centra Ćortanovaca ova vikendica je dobra prikika i za svakodnevni život.

Kvalitetna vikendica u Čortanovcima ima potencijal pre svega znog prostora koji nudi sam objekat (tri spavaće sobe), lepog ravnog placa, lokacije, zahteva ulaganja u pogledu krečenja i doterivanja, održavanja placa.

Sve u svemu kupac ove nekretnine uz dodatno ulaganje i sređivanje (u zavisnosti od potreba) može imati odlično mesto za odmor u prirodi ili mesto za život van gradske vreve.


  • Broj prikaza: 1583
  • Objavljen:
  • Ističe: 05.06.2017. 14:19
  • Šifra oglasa: 253433