Vikendica u Cerevicu sa lepim placem i pogledom na Dunav

Opis i karakteristike

Vikendica sa lepim placem i pogledom na Dunav u ponudi RealHouse.rs.

Vikendica koju predstavljamo nalazi se u Čereviću na oko 22 km od Novog Sada na veoma lepom i mirnom mestu nekoliko stotina metara udaljena od Dunava. Vikendica je smeštena u potpunom prirodnom okruženju bez buke, idealna za odmor i uživanje, na oko 200m od asfaltnog puta.

Vikendica u Čereviću je smeštena na prelepom, ravnom placu ukupne površine 2529 m2 na kome se nalazi oko 100 stabala različitig voća i osam velikih lipa koje okružuju vikendicu.

Vikendica je u osnovi 9x6m na dva nivoa, u donjem nivou se nalazi kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i velika garaža koja se može pretvoriti u sobu, unutrašnjim stepenicama se ide na gornji nivo gde se nalaze dve spavaće sobe i velika terasa sa sjajnim pogledom na Dunav.

Vikendica je izuzetno kvalitetno sagrađena sa debljinom zidova od cigle 50cm, dubokim temeljima, građena kamenom i ciglom, izolovana, postoji mogućnos izgradnje još jedne etaže.

Vikendica u Čereviću je komunalno opremljena monofaznom strujom, telefonom i tehničkom vodom sa hidroforom, a na 50m je najbliži priključak gradseke vode.

Odlična vikendica, sjajna lokacija i ambijent, veliki pac sa voćkama, blizina Dunava neke su od karakteristika zbog kojih ovu vikendicu preporučujemo.


  • Broj prikaza: 2362
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:40
  • Šifra oglasa: 253337