Vikendica sa pogledom na Novi Sad

Opis i karakteristike

Vikendica sa pogledom na Novi Sad je izdvojena ponuda Real House nekretnina.

Vikendica nadomak Novog Sada u Ledincima u vikend naselju Liparije od glavnog puta udaljena je oko 1200m (put se penje uz brdo) smeštena na prelepom vidikovcu sa koga se pruža panoramski pogled na Dunav i Novi Sad.

Vikendica u Ledincima površine 20m2 u dve etaže sa jednom prostorijom i kupatilom u donjem i jednom prostorijom i velikom terasom u gornjem delu kuće. Vikendica jesta mala, ali postoji mogućnost proširenja i dogradnje, a time se dobija prostor za kvalitetan odmor i boravak.

Ono što je najbolje i najvrednije kod ove vikendice je plac i njegova lokacija. plac na Fruškoj gori sa pogledom na Novi Sad ukupn epovršine 2525 m2 u blagom padu pruža izuzetan užitak za odmor i opuštanje sa stalnom cirkulacijom ruže vetrova koja ukršata Dunavsku i Fruškogorsku struju.

Vikendica je priključena na struju, vodu nema, postoji mogućnost kopanja bunara ili tehničke vode, od asfalta udaljenja oko 300m.

Uzimajući sve u obzir radi se o savršenoj lokaciji kako zbog blizine grada tako i zbog neverovatno dobrog pogleda i pozitivne energije koje se ovde može osetiti.

Ne treba biti previše mudar da se prepozna ovako dobra prilika za mesto na kojem želite provoditi vreme odmora.


  • Broj prikaza: 2375
  • Objavljen:
  • Ističe: 05.06.2017. 14:21
  • Šifra oglasa: 253273