Vikendica na Banstolu

Opis i karakteristike

Vikendica na Banstolu koju Vam ovom prilikom predstavljamo nalazi se na nekih 25 km od Novog Sada u pravcu Beograda sigurno je dobro mesto za sve koji vole kvalitetan odmor na Fruškoj Gori.

Ova vikendica na Banstolu je interesantna kupcima koji traže uređenu vikendicu sa dosta soba i voćnjakom gde mogu, na koristan način, iskoristiti svoje slobodno vreme.

Vikendica na Banstolu je površine cca. 600m2 m2 i sastoji se od tri etaže.U donjoj etaži se nalazi soba sa kuhinjom kompletno sređena i ostava, u srednjoj etaži hodnik, dnevna soba sa kuhinjom,soba sa pogledom na plac, velika natkrivena terasa, kupatilo sa kadom i garderober, a iz te etaže ide se u potkrovlje gde se nalaze još dve manje sobe za spavanje i mala terasa.

Plac u kaskadama na kome se nalazi vikendica je površine 1500 m2, ogradjen i na njemu je 1000 čokota loze i oko 100 mladih voćki u punom rodu (trešnje, višnje, smokve, kruške, jabuke, šljive, kajsije, breskve, maline, ribizle, kupine). Na placu se nalazi i jedna pomoćna prostorija i pušnica. Voćnjak je izuzetno održavan i uredan.

Vikendica je komunalno je opremljena strujom, bunarom dubokim 30m i hidropakom, do vikendice vodi veoma dobar nasut put, par stotina metara od glavnog asfaltnog puta gde saobraća autobuski prevoz za Novi Sad i Beograd.

Vikendice na Banstolu su veoma tražene zbog svoje atraktivne lokacije, između Novog Sada i Beograda, na Fruškoj gori.

Sve informacije o prodaji ove Vikendice na Bansolu, kao i ostalu ponudu vikendica na Fruškoj gori možete dobiti kod:

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 2644
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:41
  • Šifra oglasa: 253269