Vikendica izmedju tri manastira na Fruskoj gori

Opis i karakteristike

Vikendica na Fruškoj gori iz ponude Real House. Na tromeđi između tri manastira – Velike Remete, Grgeteka i Krušedola, u pravom prirodnom ambijentu sa prostranstvom i divnim pogledom ispred sebe, smestila se ova prelepa vikendica.

Blago nacionalnog parka, borova šuna, svež fruškogorski vazduh, izolovanost i potpuna privatnost prednosti su ove nekretnine.

Vikendica je udaljena 1300 m od manastira Velika Remeta šumskim putem koji vodi kroz šumu nacionalnog parka.

Vikendica na Fruškoj gori je smeštena na ravnom, ograđenom i održavanom travnatom placu ukupne površine 1111 m2 na kome se nalazi šest velikih breza i nekoliko stabala voća.

Vikendica je ukupne površine 85 m2 u dva nivoa. U prizemnom delu se nalazi dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, a kružnim stepenicama se dolazi u potkrovlje gde se nalaze dve spavaće sobe sa izlazom na terasu. Uz glavni objekat se nalazi garaža – pomoćna prostorija iznad koje se nalazi velika terasa sa pogledom na šumu nacionalnog parka.

Vikendica ima trofaznu struju i tehničku vodu sa bazenom od 20 m3, u odličnom je stanju, bez dodatnih ulaganja, veoma održavana – domaćinska, prodaje se sa svim pripadajućim nameštajem.

Ova nekretnina namenjena je onima koji žele istinski odmor u prirodi u potpunoj privatnosti, jer prizanćete, privilegija je boraviti u potpunom prirodnom ambijentu Fruške gore sa šumom nacionalnog parka u zaleđini i divni pogledom na Srem na tromeđi tri manastira.


  • Broj prikaza: 2957
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:38
  • Šifra oglasa: 253409