Vikendica i vinograd Liparije Novi Sad

Opis i karakteristike

Veliki plac, vinograd, uknjiženi objekti, infrastruktura, blizina Novog Sada, zvuči veoma interesantno.

Nekretnina koju Vam predstavljamo biće interesantna kupcima različitih potreba, onima koji traževeliki plac u građevinskoj zoni blizu Novog Sada, koji traže vinograd u punom rodu, kuću za odmor ili idealnu lokaciju za različite poslovne delatnosti.

Nekretnina se nalazi na svega par kilometara od Novog Sada, u Ledincima, naselje Liparije. Na izuzetno prostranom placu sa 32m fonta prema ulici, ukupne površine 3480m2 nalazi se vikendica, uknjjižene površine 39m2, s sastoji se od dve manje spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila, letnje kuhinje sa sobom, i terase. U sklopu kuće se nalazi vinski podrum. Drugi objekat – pomoćne prostorije uknjižene površine 38m2 nalazi se iza stambenog dela.

Na placu se nalazi i vinograd sa preko 700 čokota vinove loze od kojih se proizvodi rizling (vino) odličnog kvaliteta. Postoji mogućnost kupovine sa kompletnom opremom za proizvodnju vina ( hidraulična presa za groždje, el. uredjaj za odvajanje peteljki od zrna, prohromska burad, el. mašina za prskanje vinograda, kazan za rakiju).

Nekretnina je komunalno potpuno opremljena – gradska voda, struja, gas. Poseduje čiste vlasničke odnose i uknjižena je 1/1.

Ova nekretnina može da zodovolji različite kupce te ukoliko ste u gore pročitanom prepoznali dobru lokaciju ili plac za stanovanje, mesto za dobru poslovnu delatnost, bavljenje vinogradarstovom i slično ili odličnu investiciju kupovinom ove nekretnine ne možete pogrešiti.


  • Broj prikaza: 1781
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:35
  • Šifra oglasa: 253429