Vikend kuca sa vocnjakom u Irigu

Opis i karakteristike

Real House nekretnine predstavljaju svoju ekskluzivnu ponudu – veoma dobru vikend kuću na Fruškoj gori.

Vikend kuća sa voćnjakom na Fruškoj gori u mestu Irig na oko 20km od Novog Sada, nedaleko od manastira Novo Hopovo i samog nacionalnog parka.

Vikendica uknjižene površine 74 m2, u prirodi sa terasama ima oko 100m2, sastoji se od dve etaže povezane unutrašnjim i spoljnim stepenicama.

U donjem delu se nalazi dnevni boravak, trpezarija i kuhinja, ostava, kupatilo sa tuš kadom i velika terasa. U gornjem delu se nalaze dve spavaće sobe, terasa, mali hodnik i toalet.

Gornji deo kuće je kompletno renoviran, a na celoj kući je nova pvc stolaija sa alu roletnama i komarnicima i aluminijumska ulazna vrata. Nova kupatila sa novim pločicama i sanitarijama, okrečena fasada, novi oluci, krov pokriven crepom u odličnom stanju.

Ispod kuće se nalazi podrum. Plac ukupne površine 906 m2, ravan i ograđen sa oko 50 stabala mladog voća (jabuke, kruške, šljive…)

Vikend kuća sa voćnjakom na Fruškoj goriima gradsku vodu iz vodovoda, trofaznu struju, cisternu za tehničku vodu i septičku jamu. Asfalltnim putem se prilazi do placa tako da je dostupna tokom cele godine, a po svojim karakteristikama pogodna je i za svakodnevni život.

Ova vikend kuća namenjena je onima koji žele odmor van grada ili onima koji žele živeti na Fruškoj gori a da nemaju potrebu za dodatnim ulaganjem i sređivanjem.

Vikendica je uknjižena.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova vikend kuća sa voćnjakom na Fruškoj gori ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju vikendice na Fruškoj gori pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 1870
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:37
  • Šifra oglasa: 253353