Turisticki potencijal u Vrdniku

Opis i karakteristike

Real House nekretnine iz sv0je ponude izdvaja nekretninu, turistički potencijal u Vrdniku, u fruškogorskom banjskom mestu Vrdnik, na poziciji koja se retko nalaze u prodaji. Ono po čemu se nekretnina u Vrdniku razlikuje od ostalih i što joj daje posebnu vrednost je lokacija na kojoj je smeštena i koja upravo zbog toga predstavlja odličan turistički potencijal budućem kupcu.

Kuća na prodaju u Vrdniku, nalazi se između dva poznata Vrdnička hotela, sa jedne strane hotel i banja Termal , a sa druge strane novi hotel Premier Aqua.

Kuća u Vrdniku je površine 60 m2 u osnovi, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe i kupatila u donjem delu, dve sobe, honika i velike terase sa koje se pruža pogled na banju Termal u gornjem delu. Pored pomenutog kuća ima podrum i letnju kuhinju.

Plac u Vrdniku na kome je kuća, ukupne je površine 1920 m2 i pozicioniran je tako da ima izlaz na dve ulice sa uzvišenjem u gornjem delu. Mogućnost kupovine i dodatnog placu od minimum 1200m2.

Sama nekretnina kao veliki turistički potencijal u Vrdniku zahteva ulaganja u smislu renoviranja kuće i iskorišćavanja placa i celokupne lokacije u turističkom smislu (gradnja apartmana, hotela, restorana, sportskih sadržaja i dr.)

S obzirom da je Vrdnik veoma popularna turistička destinacija kako tokom leta tako i tokom zimskih meseci, da predstavlja vazdušnu banju, da je turizam u Vrdniku i na Fruškoj gori u ekspanziji, sigurni smo da će novi kupac ove nekretnine u Vrdniku imati ideju i viziju kako da je iskoristi na najbolji mogući način, pogotovo što je prava retkost ovakvu nekretninu pronaći na tržištu.

Za sve informacije o prodaji ove nekretnine i drugih kuća u Vrdniku kontaktirajte:

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 1370
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:42
  • Šifra oglasa: 241437