Salonska kuca u centru Novog Sada

Opis i karakteristike

Predstavljamo prodaju kuće u Novom Sadu, u centru grada na odličnoj lokaciji u maloj mirnoj ulici na pet minuta od pešačke zone.

Salonska kuća sa kolskim ulazom (amfort kapija) i zajedničkim dvorištem sa još tri stana. Kuća je ulična sa frontom od oko 12m.

Kuća je ukupne stambene površine 90m2 gde se nalaze dve velike spavaće sobe, dnevna soba sa trpezarijom, dva kupatila, kuhinja i još jedna manja soba, terasa od 16m2 (ne ulazi u ukupnu kvadraturu), te ostava i prolaz za tavan. Iznad cele kuće nalazi se veliki tavan od oko 100m2 potpuno pripremljen za preuređenje u stambeni deo iznad koga je potpuno nov krov sa novim olucima. Visina plafona u svim sobama je 3,5m, parket na podovima, salonska unutrašnja i spoljna stolarija.

Kuća poseduje etažno grejanje na struju sa radijatorima kao i mogućnost grejanja na čvrsto gorivo (novi dimnjak), gradsku vodu, telefon.

Kuća je idealna kao stambeni prostor za sve koji vole centar grada, mirnu lokaciju i salonski način gradnje, ali je isto tako idealna i za poslovni prostor (ordinacije, kancelarije, predstavništva i sl).

Salonska kuća ima veliki potencijal zbog mogućnosti preuređenja potkrovlja ali i zbog činjenice da je na toj lokaciji dozvolja gradnja prizemlja, jednog sprata i potkrovlja te stoga postoji mogućnost podizanja sprata i gradnje stanova ili velikog poslovnog prostora.

Postoji mogućnost zamene za stan u Novom Sadu uz doplatu ili zamenu za dva adekvatna stana.


  • Broj prikaza: 1356
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:41
  • Šifra oglasa: 252161