Prodajem kuću u centru Smedereva

Opis i karakteristike

Kuća se nalazi u mirnoj ulici u centru grada. Površina kuće je 280 kvm na placu površine 5 ari. Završena je i odmah useljiva, izgrađena 2001. godine.
Ima pet spavaćih soba, veliki dnevni boravak, trpezariju, prostranu kuhinju, dva kupatila, posebnu prostoriju predviđenu za garderobu, radnu sobu, kotlarnicu, garažu sa dva garažna mesta. Grejanje je centralno.
Izolacija i stolarija su odlični, tako da je i leti i zimi temperatura u celoj kući stabilna.
Ima prednje i zadnje dvorište. Na prednjoj strani je velika terasa sa pogledom na panoramu grada. Ima izlaz u zadnje dvorište na kome se nalazi veranda za sedenje, sa pogledom na travnati deo dvorišta.
Izuzetno lepo je projektovana, funkcionalna, sa velikim brojem prozora i svetlarnika, tako da je svaka prostorija odlično osvetljena dnevnim svetlom.
Projektovana je i izgrađena u kaskadama, i cela kuće je podeljena u tri glavna nivoa: u prizemlju su garaža i kotlarnica; na niskom spratu se nalazi kompletan dnevni boravak, dve spavaće sobe i jedno kupatilo; u potkrovlju su tri spavaće sobe, garderoba, radna soba i kupatilo. Jedna od spavaćih soba ima malu terasu.
Na placu se nalazi i stara kuća površine 55 kvm.


  • Broj prikaza: 522
  • Objavljen:
  • Ističe: 29.03.2016. 19:34
  • Šifra oglasa: 101433