Prodaja kuce u Sremskoj Kamenici

Opis i karakteristike

Real House predstavlja prodaju kuće u Sremskoj Kamenici. Odlična porodična, domaćinska kuća u Sremskoj Kamenici nedaleko od samog centra veoma blizu Dunava.

Domaćinska kuća u Sremskoj Kamenici je smeštena na sjajnom placu ukupne površine 1166m2 sa izlazom na dve ulice i sa pogledom na Dunav sa gornjeg dela placa.

Na placu se nalazi stambena kuća ukupne uknjižene površine 150m2, a sastoji se od ulaznog hodnika, velike kuhinje sa trpezarijom, kupatila kompletno renoviranog, četiri sobe i kotlarnice sa izlazom na tavan. Pored stambenog dela kuće uknjiženo je i 237m2 pomoćnih prostorija – letnja kuhinja, garaža, šupe.

Kuća je u odličnom stanju veoma kvalitetno građena i osim krečenja ne zahteva ulaganja. Sobe su veoma konforne i prostrane. Kuća je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom, gasom, kanalizacijom i etažnim grejanjem na gas.

Položaj kuće u Sremskoj Kamenici je idealan i za različite poslovne delatnosti, izlaz na dve ulice, širok kolski ulaz sa ulice, prostrano dvorište, mnogo pomoćnih prostorija – ekonomsko dvorište.

Ako tražite dobru kuću sa lepim place zavidne površine, komunalno opremljenu u Sremskoj Kamenici ovo je naša preporuka.


  • Broj prikaza: 1236
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:41
  • Šifra oglasa: 252137