Prodaja kuce Sremska Kamenica top lokacija

Opis i karakteristike

Prodaja kuće Sremska Kamenica je nekretnina iz ponude Real house nekretnina na top lokaciji a tako blizu Novog Sada.

Prodaja kuće Sremska Kamenica, na jednoj od najtraženijih lokacija na kojoj se retko nalaze nekretnine na prodaju, kako zbog svog položaja, tako i zbog blizine Instituta i fruškogorske klime. Ova kuća biće interesantna kako za one koji bi želeli da žive u blizini Novog Sada a opet na mirnom mestu, tako i za one koji bi želeli da se bave nekim privatnim poslom a ova kuća je više nego stvorena za to.

Kuća u Sremskoj Kamenici je površine je 350 m2 i sastoji se od ogromnog dnevnog boravka, kuhinje, terpezarije, toaleta, vešeraja i terase u prizemlju. U prizemlju je i veliki lokal sa mokrim čvorom. Na spratu kuće su četiri sobe sa terasama i dva kupatila, a u potkrovlju se nalazi još jedna soba. U suterenu ispod cele kuće je velika prostorija koja pruža razne mogućnosti kako stambene tako i poslovne sa kupatilom i tuš kabinama..

Plac u Sremskoj Kamenici na kome je kuća je površine 577 m2 i ogradjen je a sa njega se pruža neodoljiv pogled na Novi Sad.

Kuća u Sremskoj Kamenici na prodaju je vrlo kvalitetno gradjena, veoma interesantnog rasporeda, prostrana i svetla.

Kuća u Sremskoj Kamenici je odlična je opcija i za poslovni prostor i bila bi interesantna onim kupcima koji bi želeli da otvore kliniku, privatnu školu, salon lepote, predstavništvo firme ili bilo koju drugu delatnost za koje je potreban veliki prostor.

Sva infrastruktura, gradska voda, struja, gas, podno grejanje cele kuće na gas i struju, kanalizacija…

Veoma ekonomični troškovi grejanja tokom grejne sezone (podno grejanje u celoj kući).

Lokacija ove nekretnine u Sremskoj Kamenici biće presudna za odluku o kupovini a sama struktura kuće doprineće budućem kupcu da je iskoristi maksimalno bilo u stambene bilo u poslovne svrhe.

Real House d.o.o. – Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 1317
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:41
  • Šifra oglasa: 250265