Prelepo uredjena kuca u Sremskoj Kamenici

Opis i karakteristike

Real House Vam predstavlja prodaju izuzetno lepe kuće na atraktivnoj lokaciji.

Kuća u Sremskoj Kamenici u naselju Čardak pa sjajnim pogledom zadovoljava potrebe najzahtevnijih kupaca. Na samo nekoliko kilometara od centra grada na placu od 1375m2 nalazi se prelepa, uređena kuća stambene površine 150m2.

Kuća se sastoji od dve etaže, u donjoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom, i staklenim portalom sa koga se pruža lep pogled, jedne velike sobe sa velikim staklenim portalom, radne sobe, kupatila sa tuš kadom, kuhinje, ostave i ulaznog hodnika. U gornjoj etaži se nalazi hodnik, dve spavaće sobe i veliki garderober kao i velika terasa.

Na lepo održavanom placu nalaze se i dve pomoćene prortorije (kotlarnica i ostava) te ispred kuće veliki parking za osam automobila, smeštena u mirnoj ulici bez saobraćajne gužve.

Kuća je veoma uređena ne zahteva nikakva dodatna ulaganja, veoma konforna i svetla sa mnogo staklenih portala, na podovima parket.

Kuća u Sremskoj Kamenici ime etažno grejanje na tri vrste goriva sa tri kotla, tvrdo gorivo, struja i gas, osvetljenej dvorišta i urađenu drenažu oko kuće, plac je ograđen i pokriven travom. Komunalno je opremljena sa gradskom vodom, trofaznom strujim i gasom. Posađena je živa ograda, kapija od kovanog gvožđa, izolacija na kući i nova pvc stolarija.

Kuća je uknjižena (99m2) 1/1 sa uređenim imovinskim odnosima.

Ukoliko tražite odličnu kuću blizi grada sa prelepim pogledom, ovo je naša preporuka.

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 1237
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:42
  • Šifra oglasa: 242997